Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelt kérdés
A férfi 45,a csaj 25.
2022. ápr. 20. 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-re:

Mármint melyik fél oldaláról "csakazértis megmutatom hogy én is kellek valakinek"?

A 25 éves csak megmutatja, hogy ha másnak nem, legalább egy középkorú embernek kell?

Mert a 45 éves fickó részéről inkább kiemelkedő teljesítmény, hogy nemcsak a saját korosztályában, de a huszonévesek között is akad, aki vele lenne.

2022. ápr. 20. 10:15
 12/16 A kérdező kommentje:
A férfi részéről. Szerintem a csaj csak kapaszkodik, mert ott maradt két kicsi gyerekkel egyedül a nagy házban.
2022. ápr. 20. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

A fickó meg örül a hamvas pipinek.

Szerintem te vagy a 45 éves fickó volt párja és most forr az epe benned, hogy le lettél cserélve egy huszonévesre.

2022. ápr. 20. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Sok. Volt 20évvel idősebb soha többet.
2022. ápr. 20. 10:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok igen, a feleség. És nem lettem lecserélve. Van párom, egy normális, kedves férfi. Az exemet pedig majd megüti a guta, hogy én, akit lehúzott, hogy öreg, dagadt, leharcolt, találtam egy normális embert. Erre lett viszont reakció
2022. ápr. 20. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

De akárhogy is nézzük te is pörögsz azon, hogy ő fel tudott szedni egy nálad évtizedekkel fiatalabb csajt.

Lehet, hogy nem együtt öregszenek meg. És akkor mi van? Amikor összeházasodtatok, ti sem gondoltátok, hogy egyszer csak elváltok, nem?

2022. ápr. 20. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!