Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség nagyon sok?
Figyelt kérdés
A férfi 45,a csaj 25.2022. ápr. 20. 08:51
11/16 anonim 

válasza:

10-re:
Mármint melyik fél oldaláról "csakazértis megmutatom hogy én is kellek valakinek"?
A 25 éves csak megmutatja, hogy ha másnak nem, legalább egy középkorú embernek kell?
Mert a 45 éves fickó részéről inkább kiemelkedő teljesítmény, hogy nemcsak a saját korosztályában, de a huszonévesek között is akad, aki vele lenne.
12/16 A kérdező kommentje:
A férfi részéről. Szerintem a csaj csak kapaszkodik, mert ott maradt két kicsi gyerekkel egyedül a nagy házban.
2022. ápr. 20. 10:24
13/16 anonim 

válasza:

A fickó meg örül a hamvas pipinek.
Szerintem te vagy a 45 éves fickó volt párja és most forr az epe benned, hogy le lettél cserélve egy huszonévesre.
14/16 anonim 

válasza:

Sok. Volt 20évvel idősebb soha többet.
15/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok igen, a feleség. És nem lettem lecserélve. Van párom, egy normális, kedves férfi. Az exemet pedig majd megüti a guta, hogy én, akit lehúzott, hogy öreg, dagadt, leharcolt, találtam egy normális embert. Erre lett viszont reakció
2022. ápr. 20. 10:33
16/16 anonim 

válasza:

De akárhogy is nézzük te is pörögsz azon, hogy ő fel tudott szedni egy nálad évtizedekkel fiatalabb csajt.
Lehet, hogy nem együtt öregszenek meg. És akkor mi van? Amikor összeházasodtatok, ti sem gondoltátok, hogy egyszer csak elváltok, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!