Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok (én is az vagyok),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok (én is az vagyok), nektek mennyire kiábrándító, ha a férfi/fiú beszélgetőtársatok a szexről szeretne beszélni?

Figyelt kérdés
Egy ujjamon meg lehet számolni hány ember nem hozta fel nekem a szexet itt. Öszintén szólva engem eléggé kiábrándít, sokszor meg is szakítom a beszélgetést, ha nem fogadják el a nemet. Sokszor megkaptam, hogy prűd vagyok, amiért nem megyek bele, de nem értem miért nem lehet ezt tiszteletben tartani. Arra lennék kíváncsi, hogy ti vevők vagytok e erre a témára?

2022. ápr. 17. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én az ilyeneket lezárom hamar."

A mai eszemmel persze már én is lezárnám, ha még ismerkednék. De 16-17 évesen, mivel kivétel nélkül ezt tapasztaltam, még elhittem, hogy ezt nevezik "ismerkedésnek" (pláne akkor, amikor pár évvel idősebb, tapasztaltabb pasik próbálták bemagyarázni nekem, hogy prűd vagyok, ha nem vagyok hajlandó hagyni, hogy taperoljanak vagy nem akarom megnézni a farkukat netes ismerkedésnél) és magamat éreztem hibásnak, amiért rosszul voltam tőle.

2022. ápr. 18. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!