Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők miért alacsonyozzák le a náluk alacsonyabb, de amúgy magas, vagy átlagos magasságú férfiakat?
"Egy nő sem akar nála kisebb pasival járni"
amúgy miért nem? azt hittem feminizmus és női férfi egyenlőség van, akkor miért számít ha alacsonyabb a férfi? a magasság csak egy szám, nem az határozza meg, hogy ki ő. mint ahogy a testsúly is csak egy szám a feministák szerint :)
34, az ízlés és a feminizmus, sőt, az ősi ösztönök és a feminizmus sem függ össze. A feminizmus jogi egyenlőségre törekszik az élet minden területén. Nem párválasztási céllal jött létre és nincs is rá olyan téren kihatással, ahogy arra céloztál.
Kétlem, hogy a feminizmus bármit állítana a súlyról pl. Azt adott nők, illetve adott iparágak szlogenjei igyekeznek a plus size modelleket és a szép túlsúlyos nőket hirdetni de, ha találsz olyat, ahol a testsúly és a feminizmus össze van mosva, linkeld kérlek. Ahol arról beszélnek, hogy hagyd figyelmen kívül az ízlésed párkeresés során, mert a kövérekkel is össze kell jönni, akkor is ha nem vonz, vagy bárkivel, aki nem vonz.
Olyat hallottam már, de nem a feminizmus kapcsán, hogy a kövérségben is meg lehet találni a szépet. Hogy ne legyenek diszkriminálva. De olyat soha, hogy dobd el az ízlésed, a vágyaid és kapj el bárkit, aki szembejön, csak, hogy jusson neki pna.
Sőt, épp a választás szabadságát hirdeti. Az önállóságot és a saját ízlésed, saját éned kibontakoztatását, a saját életed önhatalmú alakítását. Ebbe nem fér bele az, amit írtál.
Én nem is ismerek 175 alatti fiatal nőt.
Nem tudom nálatok mi van a vízben, de a családom, asszony családja, barátnői stb mind 180-190 magasak.
Soha egyikre sem mondtam volna hogy "nagy debella".
De azt sem értem te 174 magasan mit pattogsz, mikor az egy bőven emberi méret még
177cm*
Hát ez az. "Bőven emberi méret", a nők mégis pattognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!