Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők miért alacsonyozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők miért alacsonyozzák le a náluk alacsonyabb, de amúgy magas, vagy átlagos magasságú férfiakat?

Figyelt kérdés
Több magas nőtöl is hallottam már, hogy 175+ cm magasságú férfiakat alacsonynak hívnqk, pedig nem ezek a férfiak alacsonyak, hanem ők a debella nagy állatok, csak ezt nem veszik figyelembe. Miért ilyen öntudatlanok?

2022. ápr. 17. 10:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
#15 a nők közül, meg senki nem szereti a tapló parasztokat. És amúgy megsúgom, a női modellek színészek jó része 175+ centisek, de biztos neked egy se jön be. Te meg ne a magas embereket szidd, hanem dolgozz az önbizalmadon, ha már kicsi vagy legalább szánalmas ne legyél
2022. ápr. 17. 16:21
 32/46 A kérdező kommentje:
A modellek arra vannak, hogy ruhákat mutassanak be, nem arra, hogy szépek legyen. Ha szépek lennének, senki nem figyelne a ruhákra. Ezért laposak és nagyvövésűek, de még az arcuk se mondhatni szépnek. A legtöbb úgy néz ki, mint egy kalácsképű villanypózna. Semmi nőies nincs bennük.
2022. ápr. 17. 18:24
 33/46 anonim ***** válasza:
89%
Én 180 centi magas nő vagyok, nagyjából óvoda óta én voltam az első a tornasorban, a lányok között én voltam a legmagasabb gimiben is. Sosem mondtam senkire, hogy alacsony, ha valakit a nagy magasságkülönbség miatt nem tartottam megfelelő partnernek, azt inkább magyarázkodás nélkül elutasítottam, mert nem szerettem volna senkinek lerombolni az önbizalmát (mert ettől még egy nálam 20 centivel alacsonyabb lánynak még lehet ő a szőke herceg). Ettől függetlenül én is mindig kaptam a "debella" és hasonló beszólásokat, az irigy lányoktól és a frusztrált alacsony srácoktól. Qrvára jól esett, innen is köszi. Örülök, hogy 25 éves koromra már nagyjából sikerült helyreállítani a hozzád hasonló, nyomorult, frusztrált barmoknak köszönhetően romokban heverő önbizalmam.
2022. ápr. 17. 19:04
 34/46 anonim ***** válasza:
10%

"Egy nő sem akar nála kisebb pasival járni"

amúgy miért nem? azt hittem feminizmus és női férfi egyenlőség van, akkor miért számít ha alacsonyabb a férfi? a magasság csak egy szám, nem az határozza meg, hogy ki ő. mint ahogy a testsúly is csak egy szám a feministák szerint :)

2022. ápr. 17. 19:30
 35/46 anonim ***** válasza:
84%
33: Ne hagyd, hogy a cset hőse pár leírt szóval megbántson, hiszen valószínűleg ez a célja, ez teszi őt boldoggá. Inkább örülj, hogy az ilyen frusztrált fiúk elkerülnek.
2022. ápr. 17. 19:52
 36/46 anonim ***** válasza:
89%
#34 a nemek közti egyenlőségnek semmi köze ahhoz, hogy kinek mi jön be. Ha egy férfinak nem tetszik a vörös haj, akkor nem jár vörös lánnyal, ha valakinek az alacsony pasik nem tetszenek, akkor azokkal nem kell járni. Téged sem kötelez senki arra, hogy olyan nővel járj aki neked nem tetszik, a nőktől se várják el, hogy akárkivel összejöjjenek. Nemtől függetlenül mindenkinek vannak elvárásai
2022. ápr. 17. 19:58
 37/46 anonim ***** válasza:
91%

34, az ízlés és a feminizmus, sőt, az ősi ösztönök és a feminizmus sem függ össze. A feminizmus jogi egyenlőségre törekszik az élet minden területén. Nem párválasztási céllal jött létre és nincs is rá olyan téren kihatással, ahogy arra céloztál.

Kétlem, hogy a feminizmus bármit állítana a súlyról pl. Azt adott nők, illetve adott iparágak szlogenjei igyekeznek a plus size modelleket és a szép túlsúlyos nőket hirdetni de, ha találsz olyat, ahol a testsúly és a feminizmus össze van mosva, linkeld kérlek. Ahol arról beszélnek, hogy hagyd figyelmen kívül az ízlésed párkeresés során, mert a kövérekkel is össze kell jönni, akkor is ha nem vonz, vagy bárkivel, aki nem vonz.

Olyat hallottam már, de nem a feminizmus kapcsán, hogy a kövérségben is meg lehet találni a szépet. Hogy ne legyenek diszkriminálva. De olyat soha, hogy dobd el az ízlésed, a vágyaid és kapj el bárkit, aki szembejön, csak, hogy jusson neki pna.

Sőt, épp a választás szabadságát hirdeti. Az önállóságot és a saját ízlésed, saját éned kibontakoztatását, a saját életed önhatalmú alakítását. Ebbe nem fér bele az, amit írtál.

2022. ápr. 17. 19:58
 38/46 nemaRendőrség ***** válasza:
84%

Én nem is ismerek 175 alatti fiatal nőt.

Nem tudom nálatok mi van a vízben, de a családom, asszony családja, barátnői stb mind 180-190 magasak.

Soha egyikre sem mondtam volna hogy "nagy debella".

De azt sem értem te 174 magasan mit pattogsz, mikor az egy bőven emberi méret még

2022. ápr. 17. 20:51
 39/46 A kérdező kommentje:

177cm*

Hát ez az. "Bőven emberi méret", a nők mégis pattognak.

2022. ápr. 17. 21:19
 40/46 anonim ***** válasza:
89%
39, aki ennél nőként magasabb, annál te alacsonyabb vagy. Gondolom eddig világos. Ha neked eleve nem opció a debella, akkor min pattogsz még mindig? Keress nálad alacsonyabb lányt, aztán szép az élet. Ennyi hisztit a semmin.
2022. ápr. 17. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!