Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a nő szerintetek átlagos, átlag alatti vagy csúnya?
Csak azért kérdezem, mert szerintem átlagos (hétköznapi értelemben vett átlagos, nem szupermodell smink és filter nélkül átlagos :D), nincs semmi szemet bántó hibája, de egyáltalán nem szépek a vonásai. Viszont én saját magamat is átlagosnak/enyhén átlag alattinak mondanám (bár nála valamivel rosszabbul nézek ki), férfiak szerint viszont kifejezetten csúnya vagyok. Kíváncsi lennék, hogy csak az énképem torz, vagy más nőket is hajlamos vagyok szebbnek látni annál, mint amilyennek a férfiak látják őket.
Egy kicsivel atlag feletti.
37F incel
Átlagos.
Unalmas már, hogy minden picsa a szembefénnyel takarítja el az összes arcvonását. Tudjuk anya, hogy van szarkalábad, táskád, nazolabiális redőd és homlokráncod. Minden embernek vannak ilyenek, sokaknak tini koruk óta... Nem leszel szebb attól, ha korongfejet csinálsz.
Pedig amúgy lehetne tök karakteres arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!