Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők miért alacsonyozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők miért alacsonyozzák le a náluk alacsonyabb, de amúgy magas, vagy átlagos magasságú férfiakat?

Figyelt kérdés
Több magas nőtöl is hallottam már, hogy 175+ cm magasságú férfiakat alacsonynak hívnqk, pedig nem ezek a férfiak alacsonyak, hanem ők a debella nagy állatok, csak ezt nem veszik figyelembe. Miért ilyen öntudatlanok?

2022. ápr. 17. 10:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

#18: ez annyira durván szubjektív kérdés egyébként, hogy nem is érdemes róla vitát indítani. Ugyan ez a szépség, vagy akár egy ruha...

Mindenki máshogy látja a világot, az embereket, mindenki máshogy viszonyít. És igen, sokan magukat is teljesen máshogy képzelik el, mint akik egyébként ők.

2022. ápr. 17. 10:59
 22/46 anonim ***** válasza:
38%

,,bírálják a férfiak magasságát"

miért mi alapján kéne értékel nünk a férfiakat úgy még is ?

2022. ápr. 17. 11:02
 23/46 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező! Hogy szépen is leírjam összefoglalva ezt a sok kommentet, amit ide írtam, meg úgy egyébként ezt mindenkinek üzenem:

Mindenki fejezze be az ítélkezést. Először a magunk háza táján kell rendet tenni és fejleszteni önmagunkat. Minden ember más, és ez így a jó. Ha valaki megbánt minket, ne bántással válaszoljunk. Az erőszak erőszakot szül, próbáljuk már ezt meg visszaszorítani...

Amúgy 25/N voltam, bár ez tökre nem fontos.

2022. ápr. 17. 11:02
 24/46 anonim ***** válasza:
81%

Kiccsávó nagy az arcod, haladj tovább mi a faxt kell itt kiabálni húsvétkor! Amugy lehet a farokméreted miatt vagy frusztrált nem is a magassagod miatt?😀

En 188cm vagyok es nem nagyon találkozok általad titulált debellákkal! Amúgy szerintem vigyázz nehogy agyvérzést kapj!

2022. ápr. 17. 11:03
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

"A magas férfiak is az alacsony nőket szeretik."

Egy részük igen, egy másik részük meg kifejezetten a magas nőket.

Én 178 cm magas nő vagyok, volt már 182 cm magas párom, 188, sőt 197 cm magas is, a mostani pedig 192 cm magas.

Közülük mind a négynek a magas, karcsú, sportos nők jöttek be.

"A férfiak nagyon kis része góliáth fétises."

Mitől lenne "góliáth" fétish szerinted, ha egy kifejezetten magas férfinak a nála 15-20 cm alacsonyabb nők jönnek be inkább, (mint pl. az én esetemben), nem pedig azok, akik 30-40 cm-rel alacsonyabbak náluk?

Fura számomra, hogy mennyire kettős mércét használsz, és ez téged mennyire nem zavar, amikor bántónak érzed az "alacsony" megnevezést a saját testmagasságod miatt, miközben másokat debellának és góliátnak nevezel az ő testmagasságuk miatt.

2022. ápr. 17. 12:11
 26/46 anonim ***** válasza:
94%

"A magas férfiak is az alacsony nőket szeretik. A férfiak nagyon kis része góliáth fétises."

Ugye alacsony alatt véletlenül sem a 164 cm körüli nőket érted? Csak mert az az átlag női magasság. Ne sértegess nőket azzal, hogy alacsonyak!!!!!

Még egy ilyen sértődékeny, kisebbségi komplexusos majmot. (Segítek, itt a majom volt a sértés, csak, hogy nehogy eltéveszd, min kell pörögni)

2022. ápr. 17. 13:51
 27/46 anonim ***** válasza:
#26: és a majmozás is csak a majmokra nézve volt sértő😆
2022. ápr. 17. 13:56
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Skandinávoknál pl teljesen okés a 178-180 cm nőként, szóval befoghatod.
2022. ápr. 17. 14:57
 29/46 anonim ***** válasza:
93%

Na, oké, mondjuk azt, hogy a nő 180 cm. De egy 193-4 cm magas férfitól még mindig csak 13 centivel alacsonyabb, ami egy teljesen megszokott magasságkülönbség.

Én 168 körül vagyok, de ismerkedtem 195 cm magas sráccal, aki helyes volt, jófej, de azt hittem kitörik a nyakam, hogy mindig "túl" fel kellett rá néznem (most már nem zavarna ekkora különbség, de akkor zavart)

De ismerkedtem 170 centissel is, aki nekem oké volt, 181 cm-s barátnőmnek meg alacsony. ÉS?

2022. ápr. 17. 15:01
 30/46 anonim ***** válasza:
84%
#10 Jézusom, de tapló vagy. A 177 egyáltalán nem magas, de ne legyen már ennyire kisebbségi komplexusod, mert van nálad magasabb nő. Jó nagy tudó vagy hogy abnormálisnak meg debellának hívsz valakit csak mert magas. Egy nő sem akar nála kisebb pasival járni, törődj bele a visszautasításba és ismerkedj alacsony lényokkal
2022. ápr. 17. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!