Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet netes társkeresőkön ennyi match-em ha a gyakoris csajok szerint csúnya / átlagos vagyok?
Egyrészt, most nem látunk rólad képed. Amúgy én gyakorin még nem láttam kifejezetten ronda pasit, maximum a külsejére totál igénytelent, pl. Balázska. De ő is tudna egy értelmes kinézetet varázsolni magának. Ami a külsőt illeti, az átlagos nem egy negatív szó: az átlagos a többséget jelenti, és mivel a többségnek van párja, így egész biztos lesz pár nő/férfi, akinek be fog jönni.
Másrészt, a matchek semmit nem jelentenek. Csomóak csak az instájukat akarják reklámozni, unatkoznak, szórakoznak, kamuprofilok, stb. Az jelent valamit, hogy hány emberrel tudsz valamiféle kapcsolatba keveredni, legalább egy randiig.
sajnos tényleg előfordulnak kamu profilok, amik az érdeklődés fenntartása érdekében ténykednek csak
De az is igaz, hogy itt nagyon magasra teszik a lécet. Minden téren.
Több pasitól is hallottam, hogy ész nélkül jobbra húzták mind a 100 csajt, amíg engedte a rendszer nekik aznapra. Azt nem tudom, hogy a nők hogyan működnek.
Miért érdekel téged más véleménye? Legyél tisztában a határaiddal, legyél igényes, és tetssz magadnak, mert akkor a kisugárzásod is olyan lesz, hogy meg tudod győzni a nőket. Az meg teljesen mindegy, hogy 10 nőnek tetszel vagy 100-nak, a végén úgyis eggyel jössz össze, és a lényeg, hogy neki tetszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!