Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudja minden nő azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudja minden nő azt, hogy "saját magának" sminkel?

Figyelt kérdés
Szó szerint minden nő azt állítja, hogy csak és kizárólag azért sminkel, hogy saját magának tetszen. Ezeket a bemesélt hazugságokat tényleg elhiszik a nők? Mindenki tudja, hogy azért sminkeltek, hogy a helyes pasik felfigyeljenek rátok.
2022. ápr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
22%

Szar lehet annak az élete, aki mindent csak másért csinál...

Akkora nyavalya számomra a smink, hogy ha másnak kellene csinálnom, szerintem sosem csinálnám. Ahogy az edzést is hamar feladnám.

2022. ápr. 17. 00:14
 52/71 A kérdező kommentje:
51: miért vagy ilyen ideges?
2022. ápr. 17. 00:23
 53/71 anonim ***** válasza:
93%
Eddig soha egy pasi se dícsérte meg a sminkem, sőt inkább beszólogatnak érte, hogy smink nélkül jobb. Én ennek ellenére továbbra is sminkelni fogom magamat, mert nekem tetszik maga a folyamat és a végkimenetel is.
2022. ápr. 17. 00:40
 54/71 anonim ***** válasza:
0%
Ez épp olyan mint amikor a szűk ruhákat azért veszik fel,mert állítólag úgy érzik jól magukat. Még véletlenül sem a férfiak miatt, hogy eladhatóbbak legyenek.Hihető, ugye?
2022. ápr. 17. 00:52
 55/71 anonim ***** válasza:
81%

Képzeld, én már 6 éves kislányként is mindig elkoboztam anyukám sminkes cuccait és kipingáltam magamat. De most is ha otthon vagyok és unatkozom éjszaka, előveszem a sminkjeimet és zenét hallgatva kisminkelem magamat. Aztán lemosom és megyek aludni. Szóval igen, ha egy lakatlan szigeten élnék, akkor is sminkelnék, mert jó érzéssel tölt el. Te talán nem érzed magad jobban egy hajvágás után, mondjuk?

Amúgy én a hónaljamon meg az intim szférámon kívül nem szőrtelenítem magamat. Ha ennyire tetszeni szeretnék a férfiaknak, akkor elvileg epilálnám magamat mindenhol, nem? Csakhogy pont telibe szarom, hogy a férfiak mi tetszik, vagy mi nem.

Arra amúgy nem gondoltál, hogy a leszbikusok között is sokan sminkelik magukat?

A fogalmazásod, értelmi szinted és a sok xd alapján, arra tippelek, hogy valami unatkozó kisfiú vagy, aki csak provokációnak írta ki ezt a kérdést.

2022. ápr. 17. 01:05
 56/71 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Women only club, mégis mindegyik ki van sminkelve.

2022. ápr. 17. 01:13
 57/71 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt gondolják a férfiak, hogy ennyire fontosak? Ha egy nő valamit csinál, akkor "tuti biztos", hogy a hímneműek miatt van....Ennyire ne legyetek már elszállva magatoktól. Ki nem sz@rja le, hogy nektek mi tetszik?
2022. ápr. 17. 02:50
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A legtöbb pasi, utálja a műkörmöt, sminket, vakolatot, rúzst egy nőn! Igaz?

Akkor ezek a nők minek sminkelnek szerinted?

Hát minek bmeg, MAGUKNAK!

De akkorát égtél ezzel az ostoba kérdéseddel, lerí róla, hogy fogggalmad sincs hogy működik a nő úgy egészében.

Te miért mosod állandóan a kocsidat, meg csilli kütyüket veszel rá, hogy tetszen a nőknek a kocsid, hogy ezzel menőzz előttük????

Nem! Azért veszed, mert neked úgy tetszik!!

Nekünk meg hullamindegy, mert minden jármű elvisz kib. A-ból B- be.

2022. ápr. 17. 07:01
 59/71 anonim ***** válasza:
12%

58

Az első értelmes válasz, ahol vmi megfelelő párhuzam van.

2022. ápr. 17. 07:41
 60/71 anonim ***** válasza:
3%
58-as.Azért reszkettek ha a kiszemeltnek nincs autója,mert mindegy.Ugye?
2022. ápr. 17. 08:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!