Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudja minden nő azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudja minden nő azt, hogy "saját magának" sminkel?

Figyelt kérdés
Szó szerint minden nő azt állítja, hogy csak és kizárólag azért sminkel, hogy saját magának tetszen. Ezeket a bemesélt hazugságokat tényleg elhiszik a nők? Mindenki tudja, hogy azért sminkeltek, hogy a helyes pasik felfigyeljenek rátok.
2022. ápr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:

"Egy nőnek nem kell smink, ha csak a férfiaknak akar tetszeni. Smink nélkül is van miből válogatni."

XDDDDDDDDDDD nyilvánvalóan ez egy öngerjesztő folyamat. ha csak a nők néhány százaléka sminkelne, egy idő után feltűnne a többi nőnek, hogy ők kelendőbbek a férfiaknál, és ezért ők is elkezdenek sminkelni. majd a végén már mindenki sminkel, hogy megdobja a szexuális piaci értékét 2-3 ponttal. amúgy pontosan ez történt az utóbbi 100-150 évben a szépségiparban. csak ugye azt felejtik el a nők, hogy ha mindenki sminkel, az olyan, mintha senki sem sminkelne. csak azt senki (nagyon kevesen legalábbis) nem akarja bevállalni, hogy nem sminkel, és lemond +2-3 szépségpontról. ezért inkább minden nő sminkel és bemagyarázzák maguknak, hogy csak maguknak akarnak tetszeni... közben csak meg akarják őrizni a relatív szépségüket a többi nőhöz képest.

2022. ápr. 16. 23:22
 42/71 anonim ***** válasza:
82%

Nem, de egyébként se sminkelek, szőrtelenítek minden nap. Fürdés, fogmosás, fésülködés stb., amit minden nap megteszek, az a lakatlan szigeten is menne, igen. Szóval nem lenne különbség. Itthon is előfordul, hogy nem megyek sehova, egyedül vagyok és hiányérzetem van. Aztán rájövök, hogy nincs rajtam parfüm (nem vagyok büdös), csak elfelejtettem befújni magam. Tehát befújom MAGAMNAK, mert azt minden nap szoktam. (Csak indulás előtt, tehát így fordulhat elő, hogy elfelejtem.)

2022. ápr. 16. 23:24
 43/71 anonim ***** válasza:
91%
Mennyire vagy magányos és szomorú ha ezen kattogsz ünnepek alatt?
2022. ápr. 16. 23:25
 44/71 anonim ***** válasza:
19%

43

Szerintem elég jól összefoglaltad.

Egyébként azért nem minden nő sminkel. Nekem pl. nagyon sok barátnőm egyáltalán nem (szinte alig van olyan, aki igen). Igaz, mi már középkorúak vagyunk, de ez fiatalabb korunkban is így volt. Viszont a haját szinte mindenkinek festenie kell. Nekem nem, mert mázlista vagyok. :)

2022. ápr. 16. 23:27
 45/71 anonim ***** válasza:
100%

#41! Mint írtam, egyiket se neked teszem, szóval bocs, de nem befolyásol a te allergiád. Mindenki tudja, hogy tartósítószer kb.minfenben van, ezzel együtt dönt mindenki arról, hogy mit eszik, iszik, ken magára stb. Vannak egyéb káros anyagok is, igen. Változó, hogy miben mi és mennyi. Én pl.csak SLS mentes fogkremet használhatok, tehát azzal jobban foglalkozom, mint ami nem okozott meg problémát.

Amúgy honnan veszed, hogy nem dohányzom, iszom, vagy drogozom, mint ahogy leírtad, hogy ennyi erővel ezeket is tehetném? Persze, hogy tehetném, ezeket se te, vagy a "férfiak", mások, társadalom, vagy akármi fogja eldönteni, hanem én.

2022. ápr. 16. 23:33
 46/71 anonim ***** válasza:
100%

46

Nagyon örülök annak, hogy ilyen karakánul megvéded magad! Csak így tovább!

2022. ápr. 16. 23:36
 47/71 anonim ***** válasza:
78%
L is.Szeretem a natúr sminkeket is de még jobban az erőset.Egyszerűen én így érzem jól magam. Megszàmlàlhatatlan rúzsom és palettàm van. Érdekel a smink mint téma,szoktam sminkes vagy sminkkollekciós videokat is nezni.Sőt ,sminksuliba a is szivesen beiratkoznek, nézz meg pàr versenysminket miket tudnak egy modell arcàra alkotni ,na de az olyanok nem utcara valoak csak es kizarolag a fotozasra vagy a versenyre.És elarulom nem a fiúk kedveert.Nemtudom miert olyan nehez neked megerteni hogy valaki szereti a sminkeket sminkelest.Valaki szalvetat gyujt en ruzsokat.
2022. ápr. 16. 23:41
 48/71 anonim ***** válasza:
0%

46

Most nézem.

"Szulfátok (Sodium Laureth Szulfát, Nátrium- Lauril-Szulfát, Ammónium-Laureth-Szulfát, SLS, SLES)

Így találod meg a termékeken: Sodium Lauryl Sulfate, SLS, ALES, Amonium Lauryl Sulfate

Mit csinálnak? A szulfátok tisztítószerek, aktív mosóanyagok, tőlük lesz az adott terméknek nagy habja. Már-már agresszív anyag, a bőrt, a hajat erősen szárítja, ezenkívül a bőrt átjárhatóvá teszi, az az a bőr védekező rendszerét szinte lenullázza. Így tisztít ugyan, de így lehetővé teszi, hogy bármilyen káros anyag könnyen bejusson a bőrön át a szervezetbe.

Milyen termékekben találkozhatsz velük? pld. sampon, szappan, tusfürdő, fogkrém

Milyen problémákat okozhatnak? Irritációt a bőrön és a fejbőrön, száraz, hámló bőrt, allergiát.

A szakértői vélemények meglehetősen ellentmondóak, ezért javasoljuk az elővigyázatosságot. Ahhoz, hogy mérsékeljük a kockázatot, kerüljük vagy csökkentsük ezen anyagok napi szintű használatát, amennyire csak lehet."

Végülis majdnem ugyanaz, nem? "... javasoljuk az elővigyázatosságot." ill. "A parabének bizonyítottan elősegítik a rákos sejtek burjánzását*. Emellett ugyanez a vizsgálat a rákos emberi mellszövetek 99%-ban kimutatott parabént."

2022. ápr. 16. 23:42
 49/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ,te mindent azért csinàlsz hogy megfelelj a szép nőknek? Vagy honnan ez a szorongàs ? Aki akar sminkeljen aki meg nem az ugyse fog. Nem mindegy hogy Marika ugyan miert festi magat?
2022. ápr. 16. 23:50
 50/71 anonim ***** válasza:
22%
Elmesz a busba. Helyettem ne talald ki, mit erzek. Barom, senki nem lat, de a tukorkepem egesz mas, 45 evesen olyan vagyok, mint 25 evesen smink nelkul.
2022. ápr. 17. 00:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!