Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudja minden nő azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudja minden nő azt, hogy "saját magának" sminkel?

Figyelt kérdés
Szó szerint minden nő azt állítja, hogy csak és kizárólag azért sminkel, hogy saját magának tetszen. Ezeket a bemesélt hazugságokat tényleg elhiszik a nők? Mindenki tudja, hogy azért sminkeltek, hogy a helyes pasik felfigyeljenek rátok.
2022. ápr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
84%
Én a páromat smink nélkül ismertem meg. Egy nyári munkatáborban egyetemi idő alatt. Szó szerint a legrosszabb formámban ismert meg. Semmi festék nem volt rajtam, le is voltam fogyva stb... De a hétköznapokban én mindig sminkelem magam, sőt még itthon sem mosom le mindig csak este. Ő kifejezetten rühelli a sminket, és meg is kért rá hogy amikor vele vagyok egyáltalán ne használjak sminket mert Ő nem szereti... és még is használok minimálisat mert én szeretem ha ki vagyok festve. Ő már elfogadta a helyzetet... persze lát smink nélkül is sokszor, de a kevéért nem mondtam le a sminkelésről. Na akkor ki miatt is festem magam?... na ugye :D
2022. ápr. 16. 23:01
 32/71 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Te nagyon értetlen vagy! Én nem csak magamnak sminkelek, hanem magamnak fésülködök, magamnak fürdök, magamnak mosok fogat, magamnak epilálok stb. Azért, mert ÉN rosszul érzem magam kócosan, büdösen, koszosan, szőrösen ÉS néha smink nélkül is, mert nyúzott az arcom, és mert úgy nem érzem jól magam bőrömben. Ezek szerint te pasiként mindent a nőkért csinálsz. Ha mondjuk nincs randid, akkor gondolom nem is kell fürdeni, fogat mosni, fésülködni, borotválkozni stb., mert magadnak minek...
2022. ápr. 16. 23:03
 33/71 anonim ***** válasza:
20%

32

A kérdés az, hogy ha 2 hónapig nem mehetnél el otthonról, akkor is kisminkelnéd magad minden nap?

2022. ápr. 16. 23:07
 34/71 A kérdező kommentje:
33: Magamnak legfeljebb a fogamat mosnám meg, hogy ne rohadjanak. Thought experiment: egyedül egy lakatlan szigeten is minden nap fésülkdnél, szőrtelenítenél, sminkelnél, ha megtehetnéd? A kérdés költő, senki nem hiszi el, hogy erre a válasz igen lenne.
2022. ápr. 16. 23:07
 35/71 anonim ***** válasza:
14%

33

Csak azt az apróságot felejted el, hogy a sminkkel gyakorlatilag egy csomó vegyi anyagot viszel fel a bőrödre (és bele a szervezetedbe). Tehát ezzel az erővel dohányozhatnál, nagyon durván egészségtelenül táplálkozhatnál, drogozhatnál, alkoholizálhatnál, túlzásba vihetnéd a szolit meg a napozást, stb. Ezeket is mind magadnak!

2022. ápr. 16. 23:10
 36/71 anonim ***** válasza:
79%
Magamnak sminkelek, sokszor itthon is. Amikor épp kedvem van. Sokkal szebb vagyok alapozóval, szájfénnyel, kiemelt szemekkel. Szeretem és kész. Egy nőnek nem kell smink, ha csak a férfiaknak akar tetszeni. Smink nélkül is van miből válogatni.
2022. ápr. 16. 23:10
 37/71 anonim ***** válasza:
24%

35

Tegyük fel, hogy nem egy lakatlan szigeten lenne, hanem egy olyan szigeten, ahol senki nem sminkel. Ő meg nem ott született, hanem mondjuk hajótöröttként oda került. Mondjuk első nap szokás szerint kisminkelné magát. Ezen

- vagy röhögőgörcsöt kapna mindenki

- vagy irigykedve kapkodnák ki a rúzsokat, krémeket, alapozókat a kezéből.

Na ebből is látszik, hogy a többiek véleménye döntené el, hogy a továbbiakban mit csinál.

2022. ápr. 16. 23:13
 38/71 anonim ***** válasza:
74%
Úgy fogalmaznék hogy első sorban magamnak sminkelek, de természetesen más embereknek is akarok tetszeni... és igen, mindenki örül az elmismerésnek és annak ha tetszik más embereknek (is).
2022. ápr. 16. 23:14
 39/71 anonim ***** válasza:
100%
(Külön érdekes lenne, hogy a férfiak is kisminkelnék-e magukat, ha mondjuk a második válasz lenne a helyes válasz.)
2022. ápr. 16. 23:14
 40/71 anonim ***** válasza:
30%

Nyugodtan pontozzatok le. :)

"Parabének (metil-, propil-parabén, butil-, ethylparaben, isobutylparaben)

Mit csinálnak? Védik a kozmetikumokat a szennyeződéstől, és segítik a termékek eltarthatóságát, azaz tartósítószerként funkcionálnak. Gyakran használják más tartósítószerekkel együtt.

Milyen termékben találkozhatsz velük? Pld. testápolók, arckrémek, smink termékek, szempillaspirál, sampon, kondicionáló, hajformázó termékek, izzadásgátlók, borotválkozási termékek.

Milyen problémákat okozhatnak? A metil-és propil- kiválthat allergiás bőrreakciót, pirosságot, viszketést, akár a hormonrendszert is károsíthatják.

A parabének bizonyítottan elősegítik a rákos sejtek burjánzását*. Emellett ugyanez a vizsgálat a rákos emberi mellszövetek 99%-ban kimutatott parabént. A parabének ösztrogénszerűen viselkednek és a serdülők, fiatal felnőttek hormonháztartását is felboríthatják, korai serdüléshez, endometriózishoz is vezethetnek."

[link]

Csak ezt másoltam ki. 25 éves koromban gyak.lag az összes kozmetikumomat ki kellett dobnom, mert kiütéseim lettek, főleg az arcomon és a fejbőrömön. Az allergia vizsgálaton mutatták ki a paraben allergiát. Szerencsére van olyan fogkrém, sampon, szappan, amiben nincs paraben.

36-os voltam

2022. ápr. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!