Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek,apám találkozgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,apám találkozgat egy 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

A 46 éves apám összejár egy 20 éves lánnyal,az egyetemről meg látasbol is ismerem én 21 vagyok.

Apu elvált,de akkor is ez kb olyan mintha velem csinálna.

Mi ez valami kapu zárási pánik?

Mit tudok tenni?

2022. ápr. 16. 12:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#19, hogy mire???
2022. ápr. 16. 12:48
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

9

Koltozz kulon

2022. ápr. 16. 13:15
 23/29 anonim ***** válasza:
26%
Engem is zavarna. En olyat vinnek haza bosszubol akit nagyon utalna. Negert, sziriait.
2022. ápr. 16. 14:04
 24/29 anonim ***** válasza:
67%

Akik leszólják, meg beszólnak hogy mi köze hozzá..azért szerintem egy jobb érzésű szülő nem vinne haza a 21 éves lányához egy vele egy korút dugni.

Persze, csinálják nyugodtan, ő dolguk, de akkor sem a gyerekem (hiába felnőtt) orra előtt kefélgetnék egy csajt.

Pont ez az, hogy két felnőtt emberről beszélünk (már az apáról meg a lányáról). Annyira tisztelhetnék egymást, hogy, mindenféle kósza dugást egymás orra előtt intéznek. Szerintem ez oda-vissza alap kellene hogy legyen, ha már együtt élnek.

Basszus 21 évesen, egyetemistaként tök oké otthon lakni, pláne ilyen árak és fizetések mellett. Aki meg rendesen tanul, az azzal foglalkozzon először.

Az én szüleim is elváltak, anyummal élek (szintén egyetemre járok, 22 vagyok), de tiszteljük egymást annyira hogy nem viszünk haza mindenféle kósza partnert. A komoly párját hazahozta, bemutatta, ő itt van. Nekem már ez is kellemetlen, hogy egy szákomra idegen középkorú pasas itt van, de nyilván elfogadom. Azért az mégis más.

Szóval szerintem önmagában nem azzal van baj, hogy a fater a 20 éves csajjal kavar, de mégse a gyereke orra előtt kéne csinálni.

2022. ápr. 16. 14:11
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

Elírtam.

Annyira tisztelhetnék egymást, hogy, mindenféle kósza dugást NEM egymás orra előtt intéznek.

2022. ápr. 16. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz tenni.

Noha #10 javaslata elképesztően mókás, lehetne belőle valami vígjáték.

2022. ápr. 16. 14:19
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

Semmi közöd a magánéletéhez. Milyen jogon ítélkezel felette? Nem hogy örülnél, hogy nem a magányban poshad otthon, helyette még ezt is sajnálod tőle.

Ő is ember és neki is vannak szükségletei. Az élete nem ért véget, csak mert te megszülettél.

Valamiért a legtöbb ember a szüleire valami aszexuális lényként akar tekinteni…

Ha lenne saját lakásom és egy nőt kúrogatnék hébe-hóba, én se bérelnék hozzá szobát. Azért van az embernek saját otthona.

Tanuld meg kezelni, hogy apádnak van magánélete. Vagy el lehet költözni.

Nem árt vele senkinek, nincs félrelépés, nincs gond.

2022. ápr. 16. 15:43
 28/29 anonim ***** válasza:
66%
Kamu
2022. ápr. 16. 21:40
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

A gyerekszobából nem ugatunk kifelé...

Te laksz vele, nem fordítva. Nem kell szeretni, de tisztelni igen. Ennyi.

2022. ápr. 17. 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!