Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,apám találkozgat egy 20 éves lánnyal?
A 46 éves apám összejár egy 20 éves lánnyal,az egyetemről meg látasbol is ismerem én 21 vagyok.
Apu elvált,de akkor is ez kb olyan mintha velem csinálna.
Mi ez valami kapu zárási pánik?
Mit tudok tenni?
Én örülnék, ha az én apukám ilyen jól érezné magát és nem egy lelki roncs lenne szegény.
Tegyél fel fejhallgatót és nőj fel végre.
Hát engem meglepnek a válaszok, mert engem is rohadtul zavarna, ha beleképzelném magamat a szituációba. Objektíven lehet mondani, hogy ne zavarjon, Apád dolga, stb., de ha bele képzelem magamat a Kérdező helyzetébe, én nem tudom mit tennék.
Az a baj, hogy az elköltözésen kívül mást nem tudsz tenni, gondolom Apukád lakása, tehát jogosan azt visz fel, akit akar. Meg ha kapuzárási pánik, az ellen sem tudsz sajnos mit tenni.
Annyit tudsz tenni, hogy összejössz valakivel, majd összeköltözöl vele, így ha már nem vagy otthon, nem lesz annyira kellemetlen a dolog.
Amúgy akivel összejött rendesnek tűnik? Mert ha nem, akkor visszavonom az előző tanácsomat. (Jobb elkerülni a bajt.) :,D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!