Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotokkal mindkettőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal mindkettőtöknek iPhone-ja lenne, akkor bekapcsolnátok azt a "trackign" funkciót, hogy percre pontosan megmondja, hogy épp hol van a párotok?

Figyelt kérdés

Erről beszélek (angol):

[link]

Az eredeti cél természetesen ennek az, hogy ha elhagyjátok az iPhone-t, akkor a párotokkal azonnal meg tudjátok az ő telefonján nézni, hogy merre van a készülék. Ellenben természetesen ez a funkció arra is használható, hogy ha úgy adódik, meg tudjátok nézni, merre van a párotok.

2022. ápr. 14. 15:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kapcsolnám be, nem vagyok egy hülye csicska...

Ha nagyon akar, hozzáfér egyébként a Google timelineomhoz, az kb hasonlóra alkalmas. De akár magánnyomozót is felfogadhat. Aki nagyon akar utánam kutatni, anélkül is meg tudja oldani, hogy nekem ehhez asszisztálnom kellene. Lehet már megtette, csak nem tudok róla. Igazából nem érdekel, az én lelkiismeretem tiszta akinek ennyire unalmas az élete, az csak nézegesse, hogy merre járok.

Legfeljebb mikor meg akarom lepni pl születésnapján, saját maga alatt fogja vágni a fát...

2022. ápr. 14. 19:55
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is elég nyomi dolog. Így is mobillal szinte bármikor elérhető az ember, ez már a rátelepedési szint, aztán csodálkoznak, hogy megunják egymást, amikor nem eggyüt vannak, sasolja térképen hol jár a másik. Baszki
2022. ápr. 14. 19:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért ezt elég furcsa lenne, ha csak az egyikük lenne megfigyelhető. Vagy oda-vissza, vagy sehogy.

Nálunk van akkora bizalom, hogy mindketten letöltenénk, és tudjuk, hogy tényleg csak arra használja a másik, hogy az elveszett mobilt megkeresi.

2022. ápr. 14. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy, nem megyek semmi titkos helyre. De nem sok értelmét látom amúgy ennek az alkalmazásnak. Ha érdekli hol vagyok, kérdezzen rá
2022. ápr. 15. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!