Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal mindkettőtöknek iPhone-ja lenne, akkor bekapcsolnátok azt a "trackign" funkciót, hogy percre pontosan megmondja, hogy épp hol van a párotok?
Erről beszélek (angol):
Az eredeti cél természetesen ennek az, hogy ha elhagyjátok az iPhone-t, akkor a párotokkal azonnal meg tudjátok az ő telefonján nézni, hogy merre van a készülék. Ellenben természetesen ez a funkció arra is használható, hogy ha úgy adódik, meg tudjátok nézni, merre van a párotok.

Privát szvéra... De bánnám is én... Ha nem beteges féltékenységből csinálná...
29/F

Mi akkor kapcsoljuk be, ha elmegy futni (terepfutó) vagy este későn jön haza.
Amúgy most őszintén mit látnék? Hogy az irodában van a mobil és nem veszi fel egy órát. Aztán végzett a szeretővel a szomszéd hotelban és visszamegy a mobilért. Vagy az edzőteremben. Vagy beállítja, hogy mást mutasson.

Nem. Ez beteges.
Aki bekapcsolja, mint nő, az papucs.

Mi aktívan használjuk.
Ha mondjuk valaki boltban van akkor meg tudjuk nézni ott van-e még, szólni hogy kell ez is.
Vagy ha hazajön az asszony valahonnan akkor tudom mikorra kell kinyitni az ajtót, mikorra várom.
Ellenben azt is tudom, hogy x percre van, egy gyors maszti még belefér-e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!