Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotokkal mindkettőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal mindkettőtöknek iPhone-ja lenne, akkor bekapcsolnátok azt a "trackign" funkciót, hogy percre pontosan megmondja, hogy épp hol van a párotok?

Figyelt kérdés

Erről beszélek (angol):

[link]

Az eredeti cél természetesen ennek az, hogy ha elhagyjátok az iPhone-t, akkor a párotokkal azonnal meg tudjátok az ő telefonján nézni, hogy merre van a készülék. Ellenben természetesen ez a funkció arra is használható, hogy ha úgy adódik, meg tudjátok nézni, merre van a párotok.

2022. ápr. 14. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyomkövetőt, ez aranyos. Nem ennyire még nem vagyok hárpia.
2022. ápr. 14. 16:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az eredeti cél természetesen ennek az, hogy ha elhagyjátok az iPhone-t"

Ez egy kamu indok, a neten meg tudja nézni a tulajdonosa, hogy hol a telefon, ha elhagyja.

2022. ápr. 14. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Semmilyen családi megosztás nincs bekapcsolva nálunk. Ha munkából jön, küld egy képernyőfotót az utazási tervről, menetrendről. Én szintén. Ha boltban van, lefotózgatja ami akciós, vagy kellhet. De az hogy azt lessük állandóan hogy hol a másik telefonja, na nem.
2022. ápr. 14. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Mit rejteget itt mindenki a párja előtt? Őszintén felőlem nézhetné, mert semmi titkolnivalóm nincsen.
2022. ápr. 14. 17:21
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

Érdekesek a nők.

- Ne qúrjak félre.

- Adjam haza a lóvét.

- Ne járjak bulizni.

- Dugjam rendesen.

- Viseljem el a kretén családját.

De!

Ha aggódom érte, és szeretném látni, hogy hol van, akkor én leszek a rohadék, kontrollmániás, nárcisztikus, barom, állat.

2022. ápr. 14. 17:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem rejtegetek semmit, de ez olyan, mintha azért viselkednék, mert sokkoló nyakörv van rajtam. Aki nem hiszi el, hogy jó ember vagyok, az keressen mást.
2022. ápr. 14. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha aggódik értem, fel tud hívni. Mint ahogy meg is teszi, ha így van. Nem kell ahhoz nyomon követni a telefonom.
2022. ápr. 14. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Minek? A kocsijáét látom.
2022. ápr. 14. 17:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"- Ne qúrjak félre.

- Adjam haza a lóvét.

- Ne járjak bulizni.

- Dugjam rendesen.

- Viseljem el a kretén családját."

Ezt te is elvárod a nődtől nem?

Vagy a te bsrátnőd félrekúrhat, bulizhat, magára költheti az összes pénzét, nem kell veled szexelnie és még a kretén családodat sem kell elviselnie?

Hülyegyerek. A fentiek alapdolgok.

2022. ápr. 14. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Na és visszajön még divatba az erényöv viselése is? 🤣
2022. ápr. 14. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!