Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan lánnyal, akinek kövér a családja?
Figyelt kérdés
Tinderen hihetetlen módon, de matcheltünk, talán ő a legszebb a kevés közül aki eddig volt. 19 éves, sajnos nem vékony típus, de jelenleg még nem kövér. Megtaláltam facebookon is, van fent a családjával fotó. Nagyon aranyosak, de az anyja nagyon kövér, a tesója is, az apja közepesen. Ilyen jó májashurkaevő vidéki családot képzeljetek el. Végignézve a képeit, régebben husibb volt, most mintha talán fogyott is volna. Bombanő lehetne ha edzene is és nem hagyná el magát, de ilyen háttérrel nagyon necces, én pedig hosszútávban gondolkodom.
Oké, hogy az akarat megvan, de a genetikád selejtes, sőt ami rosszabb öröklődően selejtes
2022. ápr. 13. 11:14
33/40 anonim válasza:
Szóval húzzam el magam a WC-n ha “öröklődően selejtes a genetikám”??? Erről rohadtul nem tehetek, elhiheted hogy nem akartam, de azért vágynék egy kapcsolatra… na mindegy (24 voltam)
2022. ápr. 13. 12:00
34/40 A kérdező kommentje:
Hadd döntsem már el, hogy milyen genetikájú emberrel szeretnék ismerkedni. Gondolom neked sem tetszik kivétel nélkül bárki, tőlem meg ezt várják el a hozzászólók. :D Nevetséges itt mindenki, névvel meg arccal persze gondolom nem vállalnák, csak az anonim trollkodás megy.
2022. ápr. 13. 12:10
35/40 anonim válasza:
Hát a leírt Tinderes hódításaid után valószinű hogy utánad sem rohangálnak úgy a nők, szóval a helyedben nem válogatnák annyira. Mellesleg te is behúztad őt 🤷🏻♀️
2022. ápr. 13. 12:17
36/40 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ne lehetne preferenciád. Sőt én azt is leírtam, hogy teljesen rendben van, ha van egy “zsánered”. Nagyon egyszerű a helyzet. Keress olyat, aki annak megfelel, és ne mást próbálj beleerőltetni abba a keretbe. Ne azért járj valakivel, mert mekkora potenciál van benne (ha edzene pl), hanem azért járj vele, mert úgy tetszik, ahogy van. Ha úgy indulsz neki egy kapcsolatnak, hogy változtatni akarod a másikat, az borzasztó mérgező pár hónap/év lesz, és senki nem lesz tőle boldog. Keress olyat, akinek ugyanolyan értékrendje van, mint neked, és neki is ennyire fontos az egészség, ha már ennyire nem vagy képes semmilyen szintű elfogadásra.
2022. ápr. 13. 12:26
37/40 A kérdező kommentje:
A kapcsolat célja, hogy jobbá változtassuk egymást. Az nem pálya hogy elhagyja magát az ember ha már van párkapcsolata, sajnos én ebből látok többet. Szépen belenyugszanak hogy úgyis elfogadják, nem kell megerőltetnie már magát ilyen téren. Ez nem feltétlen szeretet, hanem az átlagos emberi tulajdonság.
2022. ápr. 13. 13:00
38/40 anonim válasza:
Ezért keress olyat, aki eleve sokat sportol, és neki is ugyanilyen fontos. Ők kevésbé valószínű hogy “elhagyják magukat”. Ha ennyire nem tudsz másokat elfogadni, miért kockáztatnál?
2022. ápr. 13. 13:03
39/40 anonim válasza:
Gáz vagy. Embereket így leírni
2022. ápr. 13. 14:25
40/40 nemaRendőrség válasza:
@33
Természetesen nem, az eugenetika a megoldás. Csak sajnos a pici bajszos ember is támogatta, így csúnya rossz dolog nevén nevezni.
Én pl tudom magamról, hogy a csontozatom átlagon aluli, így habár nem volt feltétel, de olyan nőt kerestem akinek hozzám hasonló méretű a csuklója. A csukló az utolsó pont ahova hízik az ember, ott leginkább csak csont és bőr van. Se izom, se zsír.
Szerencsére találtam is.
A te esetedben nem tudom mit kellene figyelni a másikon, mi alapján kellene szűrni az embereket, de biztos vagyok benne, hogy van olyan géncsomag ami a te génjeiddel együtt egy átlagos embert ad ki.
Aztán csak reménykedni kell, hogy Isten tényleg a jó szekvenciákat válogatja össze a gyereknek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!