Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan lánnyal, akinek kövér a családja?

Figyelt kérdés
Tinderen hihetetlen módon, de matcheltünk, talán ő a legszebb a kevés közül aki eddig volt. 19 éves, sajnos nem vékony típus, de jelenleg még nem kövér. Megtaláltam facebookon is, van fent a családjával fotó. Nagyon aranyosak, de az anyja nagyon kövér, a tesója is, az apja közepesen. Ilyen jó májashurkaevő vidéki családot képzeljetek el. Végignézve a képeit, régebben husibb volt, most mintha talán fogyott is volna. Bombanő lehetne ha edzene is és nem hagyná el magát, de ilyen háttérrel nagyon necces, én pedig hosszútávban gondolkodom.
2022. ápr. 12. 20:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

Egy fontos dolgot figyelmen kívül hagysz. Ha a lány a korábbi képei alapján régen “husisabb” volt, de már nem annyira az, tehát fogyott, nem? Miért fogyott volna, ha náluk ez a “rend”? Lehet hogy igénye volt rá? Mert nem akart olyan lenni, mint a családja?

Btw, a PCOS az egyik leggyakoribb nőgyógyászati endokrinológiai kórkép, és egyre több nőt diagnosztizálnak vele.

Bár továbbra is tartom, hogy veled kapcsolatban lenni, a lány számára 100% hogy önbizalomromboló, toxikus kapcsolat lenne, folyamatos b@szogatások között (“szerintem azt már nem kéne megenned”, “nem mész el futni?”, “mintha felszedtél volna pár kilót, jobban kéne figyel és” stb). Hagyd békén.

2022. ápr. 12. 22:26
 22/40 A kérdező kommentje:
Együtt futnánk. Ha én keresném a kifogásokat, dobjon ki.
2022. ápr. 12. 22:30
 23/40 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd. Csak bántanád szerencsétlen mentális egészségét. Keress egy fitness mániás csajt valamelyik konditeremben. Mindenki így járna a legjobban.
2022. ápr. 12. 22:31
 24/40 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, ha az én anyukámat nézed, akkor azt hited majd én is olyan leszek, megsúgom apukám 183cm, olyan 90 kg, sportos, egészséges és objektíven nézve “jó pasi”. Anyukám beteg, autóimmun, cukor, epe, sorolhatnám estig. És is örököltem anyu néhány betegségét, és nem vagyon nádszál vékony, folyamatosan doki hoz járok, tartom a diétát, havonta terheléses vércukor vizsgálat… ez még meg van fejelte egy jó kis endometriózissal, szóval, ha olyankor találkozunk 4-5 hónapos terhesnek nézek ki. Ne ítélj ránézésre… főleg ha látszik hogy fogyott, mert akkor jó úton jár.
2022. ápr. 12. 23:26
 25/40 anonim ***** válasza:
67%
#24es vagyok, bocsi az elírásokért, kicsit siettem😅
2022. ápr. 12. 23:27
 26/40 A kérdező kommentje:
Most komolyan, ha sietsz, hogy van időd utána még visszaolvasni és elnézést kérni?
2022. ápr. 12. 23:36
 27/40 anonim ***** válasza:
65%
Jesszus, visszavonom, ne keress fitness csajt, maradj a jobb kezednél. Az talán el tud viselni.
2022. ápr. 12. 23:43
 28/40 anonim ***** válasza:
64%
#26 nem azért siettem mert nincs időm, hanem mert felidegesített a hülyeséged és ezért akartam gyorsan leírni…(24 voltam)
2022. ápr. 13. 01:32
 29/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ne pazarold a csaj idejét 😀
2022. ápr. 13. 04:01
 30/40 anonim ***** válasza:
85%
Ha ekkorák az elvárásaid, már-már kontrollmániás vagy és azt akarod, hogy mindent úgy csináljon ahogy te akarod, sőt még az anyja is, akkor keress magadnak egy lányt aki magától teszi ezeket. Van sok sportos lány. Jaa, hogy ők nem húznak jobbra Tinderen? Hát akkor képzelem milyen jó pasi lehetsz, a saját lécedet sem ütöd meg.
2022. ápr. 13. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!