Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan lánnyal, akinek kövér a családja?

Figyelt kérdés
Tinderen hihetetlen módon, de matcheltünk, talán ő a legszebb a kevés közül aki eddig volt. 19 éves, sajnos nem vékony típus, de jelenleg még nem kövér. Megtaláltam facebookon is, van fent a családjával fotó. Nagyon aranyosak, de az anyja nagyon kövér, a tesója is, az apja közepesen. Ilyen jó májashurkaevő vidéki családot képzeljetek el. Végignézve a képeit, régebben husibb volt, most mintha talán fogyott is volna. Bombanő lehetne ha edzene is és nem hagyná el magát, de ilyen háttérrel nagyon necces, én pedig hosszútávban gondolkodom.
2022. ápr. 12. 20:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
81%

Egészségfétis, jól van, nyuszi.

🤣🤣🤣🤣

2022. ápr. 12. 21:38
 12/40 anonim ***** válasza:
54%

Egészségfétis, hagyjuk már.😂 Ha mondjuk lefogyott volna, de így néz ki a bőre, az se tetszene neked.

[link]

Szóval hagyjuk az áldumát, hogy neked csakis az egészsége számít. 😂

2022. ápr. 12. 21:39
 13/40 A kérdező kommentje:
Igen, az anyja így nézne ki. Ezt kellene megelőzni és már fiatalon tenni érte, de ez is gondolkodásmódban kezdődik.
2022. ápr. 12. 21:48
 14/40 anonim ***** válasza:
75%

Ohh woww.

De legalább felvállalod, hogy felszínes vagy.

2022. ápr. 12. 21:50
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén. Azzal jár mindenki a legjobban.
2022. ápr. 12. 21:55
 16/40 anonim ***** válasza:
De mit számít igazából a családjának a kinézete? Nem azokkal akarsz együtt lenni, hanem a nővel.
2022. ápr. 12. 21:55
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy az Norbi? 😂
2022. ápr. 12. 21:58
 18/40 A kérdező kommentje:
Ha ezt látja otthon és szerinte ez normális, akkor hagyjuk is. Ezért kell erről is beszélni, én nem vagyok ilyen diplomatikus csicska, én tabuk nélkül megkérdezek mindent és belevágok minden témába.
2022. ápr. 12. 21:59
 19/40 anonim ***** válasza:
96%

Az is rendben lenne, ha a csaj meglátja apádat, és látja, hogy kopasz, és inkább szakít, mert hogy szerinte fontos, hogy egy férfinak legyen haja?

Ha felszínes vagy, egyszerűbb ha azt mondod. Terhesség során is, egészséges életmód mellett is lehet hízni, arról nem is beszélve, hogy a bőrön milyen nyomokat hagy (pl, kinyúlt bőr, striák; ez mondjuk jórészt genetika, de gondolom az anyját arra azért nem kéred meg, hogy mutassa meg a hasát). Vagy mi van, ha megbetegszik, hormonzavar, PCOS, vagy fogamzásgátló (vagy más gyógyszer) mellékhatása miatt hízik? Tudod ha ezek problémát okoznak, akkor benned fel sem merül a feltétel nélküli szeretet (amire amúgy a kapcsolatoknak épülnie kellene), mert nagyon is feltételhez kötött. Elvileg az embert szereted, és nem a bőrét, vagy az izmait. Persze, mindenkinek lehetnek preferenciái, de aki nem tud túlnézni rajtuk, az ne számítson sok jóra.

2022. ápr. 12. 22:12
 20/40 A kérdező kommentje:
Apám vállalhatóan néz ki. Itt az önkontroll nélküli zabáláson és lustaságon van a hangsúly, ami ha családi hagyomány, akkor abból nem kérek. A betegség érvelés elég gyenge, az esetek többségében nem ez áll a háttérben, hanem a kényelmesség. Fogamzásgátlótól nem fog meghízni, mivel hormonháztartást befolyásoló szarokat sem tűröm, aki meg igen, arra meg szintén nem vagyok kíváncsi és nem érdekel mivel mérgezi magát.
2022. ápr. 12. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!