Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek,ha még nem vállaltam fel magam?
Figyelt kérdés
Titokban fent vagyok egy ismerkedős alkalmazáson ami pasiknak van és meg ismerkedtem valakivel akit nagyon birok, kedves, jóindulatu meg minden és találkozni szeretnék vele.
De még nem szeretném felvállani magam. Szerintetek jó ötlet találkozni vele, vagy várnom kéne addig ameddig fel vállalom a dolgot?
2022. ápr. 11. 21:11
1/10 anonim válasza:
Hacsak nem akarsz gyorsan változtatni magadon, akkor ugyan azt az embert vállalnád fel később is.
3/10 anonim 

válasza:

De mi az, hogy "felvállalni magad"? Mit kell magadon felvállalnod?
5/10 anonim 

válasza:

Ezt most nem értem. Mit nem szeretnél felvállalni? Fénykép nélkül vagy fent? Vagy hogy érted?
7/10 A kérdező kommentje:
Ismerkedős alkalmazás férfiaknak. Oda miért regisztrálnék nőként? Pasi vagyok és a felvállalás alatt azt értem hogy a fiukat szeretem.
2022. ápr. 12. 19:32
9/10 A kérdező kommentje:
Várjak az ismerkedéssel amíg pl a családom elött felvállalom magam? Vagy egy találkozás még belefér? (bocsi hogy először rosszul fogalmaztam)
2022. ápr. 12. 19:35
10/10 anonim 

válasza:

A szexualitásban van homoszexualitás kategória. Talán ott kérj tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!