Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom őt letiltani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem még, de kb fél hónapja szakítottunk és van egy erős gyanúm hogy van már párja. Viszont képtelen vagyok őt letiltani, pedig tudom hogy úgy könnyebb lenne. :( valahogy öntsetek belém lelket, könyörgöm.2022. ápr. 3. 23:59
1/6 anonim 

válasza:

Tiltsd le mert ha o fog letiltani sokkal rosszabb lesz!
Ha letiltod legalabb nem fogsz remenykedni sem, nem fogod varni hogy irjon....
Egyszer elmulik
2/6 anonim 

válasza:

A "block account" gomb segítségével. Ha magyarul használod, akkor "tiltás" gombra kattintva tudod megtenni.
3/6 A kérdező kommentje:
De miért nem megy? Túl gyenge vagyok, pedig tudom hogy úgy jobb lenne. Ezen a reménykedés sem segít. 😔 Köszönöm, próbálom magamat valahogy rávenni,mert muszáj lesz.
2022. ápr. 4. 01:37
4/6 anonim 

válasza:

jólvan segítek!
kell a felhasználóneved, és jelszavad, és az ő neve
5/6 anonim 

válasza:

Azért nem megy mert egy akaratgyenge döntésképtelen mentálisan gyenge jellem vagy. Ha ennyit nem tudsz megtenni később nagyon sok gondod lesz az életben.
6/6 anonim 

válasza:

Miért kellene letiltani. Számomra a tiltás csak akkor oké ha olyan emberről van szó aki zaklat vagy bármi módon árt neked.Utána úgyis feloldanád mert ez szokott történni,az meg elég ciki.Az életed része volt,most meg kell gyászolni ezt az egészet és tovább lépni. Kevés idő telt el,adj magadnak még és hagyd ezt a tiltást semmit sem old meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!