Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltanátok valakit messenger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanátok valakit messengeren, aki hetek óta írogat nektek vagy szimplán figyelmen kivül hagynátok?

Figyelt kérdés

5 hónapja beszétünk messengeren 1x talalkoztunk, nagyon tetszik kedvelem , viszont most nem akarok vele beszelni nem mondtam neki semmit csak eltüntem, nem reagálok

Nem tudom tiltsam e vagy hagyjam hogy tovább irkáljon, amugy nem csúnyákat ír csak nem szeretné ha nem beszélnénk

Ti mit tennétek?

Csak akkor tiltanátok ha semmiképp sem akarnátok tőle semmit?

2022. jan. 10. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

"csak eltüntem, nem reagálok"

Kevés undorítóbb dolog van a ghostingnál egy ismerkedés során.

Írd le neki, hogy most rossz passzban vagy, nem szeretnél beszélgetni.

2022. jan. 10. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem anyád lehetnék, és ehhez túl öreg..

Mi a büdös bánatért írogattok? 5 hónap alatt 1 találkozás az nulla, ez nekem nem azt jelenti, hogy nagyon tetszik.

Ha van párod, akkor mondd meg neki, a semmire ne izmozzon.

2022. jan. 10. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán mondd el neki szépen nornalis stílusban hogy nem érdekel téged és nem szeretnél beszélni a továbbiakban vele.

Ha ebből sem ért akkor tiltás.

2022. jan. 10. 20:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo hogy rossz passzban vagyok.

Most tul torekeny, nem akarom bantani. 1-2honap mulva hatha megerosodik

2022. jan. 10. 20:24
 5/10 A kérdező kommentje:

De erdekel!

5 honap utan talalkoztunk eloszor kb 2 hete

2022. jan. 10. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most tul torekeny, nem akarom bantani. 1-2honap mulva hatha megerosodik

Mi van???

Mert szerinted az nem bántás, hogy tudomást sem veszel a létezéséről, üzeneteiről? Meg mi a búbánattól erősödne meg?! Hogy hozzászokik ahhoz, hogy leszarod a fejét?

2022. jan. 10. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Aki törékeny az az is marad.. talál rá indokot, hogy újra rinyáljon.. és hidd el van akin nem lehet segíteni!
2022. jan. 10. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Vagy mi vagyunk hülyék, vagy te..

Miért kellene letiltani? 5 hónapja beszéltek, megvolt az első találkozás, kedveled, tetszik. Mit nem mondasz el?

2022. jan. 10. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Itt toltad túl a kamukérdést: Nagyon tetszik kedvelem , viszont most nem akarok vele beszelni nem mondtam neki semmit csak eltüntem, nem reagálok“.

Ha te vagy az a fél akivel ezt tették, és meg akarod érteni a miértet: Nem érdekled eléggé, vagy van már más. Neked nem kell letiltani elég ha ignorálod.

2022. jan. 10. 20:47
 10/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nem egy nőt vezettem már ki az életemből ilyen f*szsági dolgok miatt. Én elfogadom, hogy sok szempontból nem vagyok főnyeremény, de akkor ott vége is van a dolognak a részemről. Nem barátkozom, ha párkapcsolatot keresek. Olyannal főleg nem, akin azt látom, hogy olyan magasról tesz a fejemre, hogy onnan tűzoltódaruval kell visszajöjjön.

Kérdező. Ha igazán érdekelne téged az illető, TALÁLKOZNÁL vele. Nem játszanád ezt a hülye játékot, hanem világosan eldöntenéd, hogy mi legyen. Mert mi a tök fog 1-2 hónap múlva változni? Bebábozódik, kikel, és álmaid férfija lép elő a bábból? Ezt nem gondolhatod komolyan... Kicsit az a benyomásom, hogy már eldöntötted, hogy nem akarsz tőle semmit - csak (már meg ne sértődj) gyáva vagy ezt normális, felnőtt emberek módjára közölni.

2022. jan. 11. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!