Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes viselkedés valakit szó nélkül letiltani a
neten, mert nem látom értelmét?
Ha nem akarsz vele szexelni, akkor nem. Ha úgy érzed, hogy csak kihasználna.
2019. márc. 31. 17:36
Igen az, ha azt irod, hogy felsz, hogy csak akkor keres, ha szexelni akar.
Van erre a felelemre okod?
Lehet, kicsit varnod kellene amig kiderul, hogy a felelmednek van alapja vagy sem.
Igen, az. Ha a letiltás menne, nemet mondani neki miért nem tudnál?
4/18 A kérdező kommentje:
Mert mégiscsak vonz. Működik köztünk a kémia, imádok vele lenni, de félek, hogy aztán csak lelépne egyik pillanatról a másikra. Próbáltam vele megbeszélni, hogy miért viselkedik így, vagy mondja meg egész nyugodtan, ha csak akkor szeretne keresni, ha szexelni akar. Kitért folyton a témától, folyamatosan próbálta megerősíteni azt, hogy én látom csak rosszul a dolgokat... Nem vagyok hülye, nem beszélem be magamnak. Mondtam neki azt is, hogy gondolkodnom kell, nem működik így részemről. Akkor is hiába mondtam el a dolgokat, ő ismét mellébeszélt.
Nyugodj le es hagyd, hogy csak tortenjenek a dolgok.
Tudom nem akarsz serulni, de a masik szamonkerese, elvarasok stb ez nem nagyon vonzo.
Szerintem tartsd vele a kapcsolatot, de ne ez legyen a legfonosabb dolog az eletedben. Es maradj nyitott masokra.
2019. márc. 31. 17:46
6/18 A kérdező kommentje:
5. Sosem vontam kérdőre, mindig még mondtam neki, hogy sajnálom, hogy ilyen nézetem van. Próbáltam vele tényleg normális módon megbeszélni de semmi.
Valószínű ez lesz. Hagyom, hogy történjenek a dolgok.
Most ti kapcsolatban is voltatok? Mivel irod, hogy megvaltozott. Ha igen, elotte szakits es ugy tiltsd le.
Ha csak osszejartatok, akkor meg kb. jogosan keresne csak akkor. Itt nem kell kulonosen magyarazni, tiltsd es kesz.
2019. márc. 31. 17:53
8/18 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk kapcsolatról, csak hogy jól érezzük magunkat. Addig amíg nem kapott meg folyton keresett, egész napokat beszéltünk. Azóta pedig kb. megkérdezi hogy hogy vagyok és ennyi. Szóval a 2 kép teljesen más. Ha az elején is ilyen lett volna, akkor teljesen rendben van. Csak a színészkedést gyűlölöm
Ebben az esetben nyugodtan lepd meg. Szineszkedik, mert nem jelentesz neki semmit, nem erdekli, hogy szarul esik. Nem is fogja megmondani, hogy csak arra kellesz, mert akkor lelepsz. Hiaba mondod neki az ellenkezojet, tudja jol.
2019. márc. 31. 18:02
Szerintem a tiltás a legérettebb dolog, mint benne maradni gyerekes helyzetekben. Nekem azóta sokkal jobb az életem, mióta nem rágom a körmöm, hogy ki mit gondol rólam.
2019. márc. 31. 18:07
Kapcsolódó kérdések: