Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes viselkedés valakit szó nélkül letiltani a neten, mert nem látom értelmét?
Figyelt kérdés
Megváltozott, alig keres. Félek hogy csak akkor fog, ha szexelni akar... Én pedig gyenge lennék, nem mondanék neki nemet. Gyerekes tiltani a beszélgetést?2019. márc. 31. 17:32
11/18 A kérdező kommentje:
Esetleg ha ír, megnézem és nem válaszolok neki? Az nem lenne számára rosszabb?
2019. márc. 31. 18:14
12/18 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha előbb inkább szépen lenyugodnál kérdező, és rendet raknál a fejedben.
13/18 A kérdező kommentje:
12. Teljesen nyugodt vagyok, köszönöm 😊 Nem "csak azért is" szitut akarok gerjesztenj, hanem valami módon lezárni. Tiltással vagy csak ne válaszoljak neki.
2019. márc. 31. 18:23
14/18 anonim válasza:
Nincs neki legrosszabb, mert nem erdekled, mint irtam. Parhuzamosan lehet neki tobb csaj is, majd megy masra.
15/18 A kérdező kommentje:
14. Ezt gondolom én is, hogy más is van a képben.
2019. márc. 31. 18:58
16/18 anonim válasza:
Nem gyerekes, hanem nagyon is ésszerű viselkedés, csak később ne keresd, ne bolygasd meg a múltat, mert ő újra próbálkozni fog, de nem szeret továbbra sem.
17/18 A kérdező kommentje:
Kettős érzéseim vannak. Nem ígértünk semmit egymásnak, viszont tudja jól, hogy az őszinteséget elvárom, mert az az egyenes út mindenhez. Ha jó, ha rossz az igazság.
2019. márc. 31. 19:16
18/18 anonim válasza:
Amíg azt nézed, hogy neki mi lenne rosszabb, addig az egy játszmázás - akár sértett önérzetből, akár más motivációból.
Őszintén, nem az lenne a fontosabb, hogy NEKED mi a jó?
Ha azok után, ahogy most viszonyul hozzád, az egészséges önbecsülésed miatt nem akarnál te se tőle többet, ha a későbbiekben mégis keresne, nem jobb lenne neked pontot tenni a történet végére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!