Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, amikor mossátok az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, amikor mossátok az új pasitok szennyesét, mit szóltok, ha féknyomos a gatyája?

Figyelt kérdés
kort is írjatok
2022. ápr. 2. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

én ezt értem, de pont erre találták ki az alsóneműt, és hogy azt cserélgesd naponta

ugyanis a barátod, miután vizel, nem lehet a csapot rendesen elzárni, 1 kisebb adag még kiszivárog, miután elengedte és függőleges helyzetbe kerül

azt mind a nadrág szívja fel

így a nadrág húgyszagú

ezt tudtad-e?

2022. ápr. 7. 09:17
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Megtörölni a kuksót is lehet. Már ha az ember igényes.
2022. ápr. 7. 10:17
 43/62 anonim ***** válasza:
Fekete gatyát hordok probléma letudva
2022. ápr. 7. 10:32
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

A kedvedért megszagoltam, semmi szaga nem volt. Mint írtam, használunk wc papírt.

Attól még hogy te igénytelen vagy, nem kell másokra is kivetítened ezt. :)

2022. ápr. 7. 12:48
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező amúgy másnak is elküldözgeti az összes hozzáfűznivalóját privátban is, vagy csak engem tüntet ki ennyire a figyelmével? :D

Nem tud belenyugodni, hogy más nem járkál sz@ros seggel... :D

2022. ápr. 7. 12:50
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok tangát, és hidd el, hogy ki lehet wc papírral is törölni a segged rendesen. Nekem még soha nem volt szaros az alsóneműm, te valamit nagyon rosszul csinálsz akkor, de ne magadból indulj ki.
2022. ápr. 7. 17:02
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező azóta is sokkos állapotban van, szerintem most jött rá hogy nem mindennapos általános dolog, hogy neki gondok vannak a záróizmaival. :D

2022. ápr. 7. 17:04
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Tök fura, hogy nem az a kérdés, hogy férfiak, ha szaros a gatyátok, mit csináltok, hanem egyből át van testálva másra a szaros alsó.
2022. ápr. 7. 17:06
 49/62 A kérdező kommentje:

"

A kedvedért megszagoltam, semmi szaga nem volt. Mint írtam, használunk wc papírt.

Attól még hogy te igénytelen vagy, nem kell másokra is kivetítened ezt. :)"

Sima papírral törölted? Utána kiállná-e a nyalás tesztet? Tehát ha valaki beledugja a nyelvét, kihányná-e a belét?

2022. ápr. 7. 19:36
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
#49 basszus te erre vered? Ennyire ne legyél már beteg. Nyilván az szerintem igényeséknél alap, hogy szex előtt tisztálkodás van, ha közvetlenül előtte volt nagy WC, ha nem.
2022. ápr. 7. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!