Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, amikor mossátok az új pasitok szennyesét, mit szóltok, ha féknyomos a gatyája?
én ezt értem, de pont erre találták ki az alsóneműt, és hogy azt cserélgesd naponta
ugyanis a barátod, miután vizel, nem lehet a csapot rendesen elzárni, 1 kisebb adag még kiszivárog, miután elengedte és függőleges helyzetbe kerül
azt mind a nadrág szívja fel
így a nadrág húgyszagú
ezt tudtad-e?
A kedvedért megszagoltam, semmi szaga nem volt. Mint írtam, használunk wc papírt.
Attól még hogy te igénytelen vagy, nem kell másokra is kivetítened ezt. :)
A kérdező amúgy másnak is elküldözgeti az összes hozzáfűznivalóját privátban is, vagy csak engem tüntet ki ennyire a figyelmével? :D
Nem tud belenyugodni, hogy más nem járkál sz@ros seggel... :D
Szegény kérdező azóta is sokkos állapotban van, szerintem most jött rá hogy nem mindennapos általános dolog, hogy neki gondok vannak a záróizmaival. :D
"
A kedvedért megszagoltam, semmi szaga nem volt. Mint írtam, használunk wc papírt.
Attól még hogy te igénytelen vagy, nem kell másokra is kivetítened ezt. :)"
Sima papírral törölted? Utána kiállná-e a nyalás tesztet? Tehát ha valaki beledugja a nyelvét, kihányná-e a belét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!