Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, amikor mossátok az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, amikor mossátok az új pasitok szennyesét, mit szóltok, ha féknyomos a gatyája?

Figyelt kérdés
kort is írjatok
2022. ápr. 2. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem talalkoztam meg szaros alsogatyaval, az en bugyijaim sem szoktak olyanok lenni. Szerencsere nem vagyok abban a helyzetben, hogy a wc papiron kelljen sporolnom.
2022. ápr. 2. 19:43
 12/62 anonim ***** válasza:
85%
Attól hogy dugok valakivel, mosni még nem fogok rá.
2022. ápr. 2. 21:06
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim nemcsak hogy ki tudja törölni rendesen, de mosni is tud. Hihetetlen, nem?
2022. ápr. 2. 22:40
 14/62 anonim ***** válasza:
100%
("Új" pasi szennyesét miért mosnám...?)
2022. ápr. 2. 23:24
 15/62 anonim ***** válasza:
44%
Én beáztatom fertőtlenítőbe az alsóneműket és a zoknikat is es csak utána a gépbe, ez alap. Ecetet is teszek a gépbe, majd öblítek. Amúgy azt tudod ugye, hogy a nőknek is foltos lehet amikor megvan? Az sem jön ki csak úgy nem lehet a többi ruhaval mosni.
2022. ápr. 2. 23:44
 16/62 anonim ***** válasza:
45%

Uram istenem..... Undoritó!!!!

Ha mosnám a nő bugyiját és ilyet látnék megkérdezném, hogy valami egészégügyi gondja van-e, illetve miért nem mosta ki azonnal.

A normális ember megmossa magát szappannal kakilás után.., ha nincs bidé.

2022. ápr. 3. 05:57
 17/62 anonim ***** válasza:
Mi megmossuk magunkat ürítés után, úgyhogy még nem találkoztam ilyennel
2022. ápr. 3. 08:34
 18/62 A kérdező kommentje:

hú de undorítóan beszélsz

2022. ápr. 3. 12:15
 19/62 anonim ***** válasza:
82%
megtanítanám neki, hogy kell betenni egy adag mosást a gépbe.. Probléma megoldva.
2022. ápr. 3. 12:45
 20/62 anonim ***** válasza:

Nem nézegetem a gatyáit, felkarolok egy adag random szennyest és berakom a gépbe egyben. Mármint ha együtt lakunk. Random "új pasira" nem mosok, mosson rá az anyukája maximum.

Amúgy meg fúj. Ha nincs is bidé, azért ma már lehet kapni nedves törlőkendőt. Milyen ember az, aki egész nap pácolja a szarcsíkot a gatyájában?

2022. ápr. 3. 17:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!