Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, amikor mossátok az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, amikor mossátok az új pasitok szennyesét, mit szóltok, ha féknyomos a gatyája?

Figyelt kérdés
kort is írjatok
2022. ápr. 2. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

vannak, nem is kevesen

de a nők körében is előfordul... ha sima papírral törlöd csak ki, a nap végére bizony szarszagú lesz a tanga :D

bizony mennyi de mennyi nő törli csak szimplán papírral...

de azzal csak 90%-ot lehet lemaszatolni a bőrről

2022. ápr. 3. 17:48
 22/62 anonim ***** válasza:
86%
És ezek után van olyan gatyafoltos férfi aki elvárja, hogy azért felnézzünk rá, vagy szerelemedek legyünk belé ettől az apróságtól függetlenül mi? :D
2022. ápr. 3. 18:26
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
#22 igen, szerintük a szarcsík a gatyában az erő szimbóluma 😂😂 az erős férfiaké 😂😂
2022. ápr. 3. 18:42
 24/62 anonim ***** válasza:
95%
Én még nem találkoztam ilyennel, eddig minden párom használt wc papírt.
2022. ápr. 6. 14:55
 25/62 A kérdező kommentje:

jaj de sztár vagy...

kenj nutellát a kezedre, töröld le papírtörlővel

már eleve el sem tudod tökéletesen távolítani, csak maszatolni

szagold meg utána a tenyered, kezed, akár nyald meg

nutella íze lesz

na pontosan ettől lesz szaros a tangád, szarszagú

hiába ismered a wc papírt... a bőrről nem lehet letörölni papírral

most, hogy így levezettem, talán jobban érthető a kérdés

2022. ápr. 6. 18:33
 26/62 anonim ***** válasza:
91%

A budipapír csak 2020 egy részében volt sztárság, amúgy bárki számára elérhető cucc.

Sose volt még csíkos vagy szagos az alsóneműm, se a páromé.

Ha neked ez normális, akkor elég igénytelen környezetből jöhetsz, ne haragudj....

(Amúgy szalvétát is szoktam használni evésnél, és utána nincs kajaszaga a kezemnek, a durván olajos-zsíros cuccokon kívül leszedi a szalvéta....)

2022. ápr. 6. 18:40
 27/62 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező. Nálunk pl van bide, azzal kitűnően le lehet mosni mindent, ami nem oda való. De amúgy meg mindig van nálam nedves törlőkendő, és képzeld a barátomnak is van erre igénye, ő is szokott magánál tartani, hogy ne kelljen szart pácolni a gatyában.

Amúgy ő is tud mosni. Nem értem miért alapvető hogy a nő mos. Talán olyan összetett masina az a mosógép, hogy csak a nők olyan erősek, hogy kezelni tudják? 🤔

2022. ápr. 6. 18:40
 28/62 Laylah ***** válasza:
94%
Nem az a baj, ha egy férfi "nem tud" mosni, enyém is mondta, hogy nem tudja kezelni. A baj az, ha nem is akarja megtanulni. Párom mondta, hogy berak ő is mosást szívesen, csak mutassam meg, mit kell megnyomni rajta. Két gombot megnyomni nem egy rakétatudomány.
2022. ápr. 6. 19:54
 29/62 A kérdező kommentje:

nagyon ügyes vagy. Igen a durván olajos, zsírosat nem szedi le. ahogy a nutellát sem és a szart sem

szagold csak meg a tangádat, vagy kérd meg a barátodat, hogy nyelvezze meg a segglukadat miután szartál és sima papírral törölted, kérd ki utána a véleményét

alapból érezni fogja az erős p1csaszagot és a szarszagot

te is megszagolhatod a tangádat, ami érintkezett a bőrrel: szarszaga lesz

nem tudom, hogy ezen mit kell értetlenkedni, sőt, miért kell ezen ennyit magyaráznom

2022. ápr. 6. 21:05
 30/62 A kérdező kommentje:

nalátod

pontosan ezért találták ki a bidét, az való a tisztításra esetleg a nedves törlőkendő

a probléma azokkal van, akik ezeket az eszközöket nem értik, amit fentebb írtam nem értik, és erőltetik, hogy a sima papírt bizony ők ismerik, és ám bizony az tökéletes, nem értik, hogy mi azzal önmagában a probléma

2022. ápr. 6. 21:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!