Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, amikor mossátok az új pasitok szennyesét, mit szóltok, ha féknyomos a gatyája?
vannak, nem is kevesen
de a nők körében is előfordul... ha sima papírral törlöd csak ki, a nap végére bizony szarszagú lesz a tanga :D
bizony mennyi de mennyi nő törli csak szimplán papírral...
de azzal csak 90%-ot lehet lemaszatolni a bőrről
jaj de sztár vagy...
kenj nutellát a kezedre, töröld le papírtörlővel
már eleve el sem tudod tökéletesen távolítani, csak maszatolni
szagold meg utána a tenyered, kezed, akár nyald meg
nutella íze lesz
na pontosan ettől lesz szaros a tangád, szarszagú
hiába ismered a wc papírt... a bőrről nem lehet letörölni papírral
most, hogy így levezettem, talán jobban érthető a kérdés
A budipapír csak 2020 egy részében volt sztárság, amúgy bárki számára elérhető cucc.
Sose volt még csíkos vagy szagos az alsóneműm, se a páromé.
Ha neked ez normális, akkor elég igénytelen környezetből jöhetsz, ne haragudj....
(Amúgy szalvétát is szoktam használni evésnél, és utána nincs kajaszaga a kezemnek, a durván olajos-zsíros cuccokon kívül leszedi a szalvéta....)
Kérdező. Nálunk pl van bide, azzal kitűnően le lehet mosni mindent, ami nem oda való. De amúgy meg mindig van nálam nedves törlőkendő, és képzeld a barátomnak is van erre igénye, ő is szokott magánál tartani, hogy ne kelljen szart pácolni a gatyában.
Amúgy ő is tud mosni. Nem értem miért alapvető hogy a nő mos. Talán olyan összetett masina az a mosógép, hogy csak a nők olyan erősek, hogy kezelni tudják? 🤔
nagyon ügyes vagy. Igen a durván olajos, zsírosat nem szedi le. ahogy a nutellát sem és a szart sem
szagold csak meg a tangádat, vagy kérd meg a barátodat, hogy nyelvezze meg a segglukadat miután szartál és sima papírral törölted, kérd ki utána a véleményét
alapból érezni fogja az erős p1csaszagot és a szarszagot
te is megszagolhatod a tangádat, ami érintkezett a bőrrel: szarszaga lesz
nem tudom, hogy ezen mit kell értetlenkedni, sőt, miért kell ezen ennyit magyaráznom
nalátod
pontosan ezért találták ki a bidét, az való a tisztításra esetleg a nedves törlőkendő
a probléma azokkal van, akik ezeket az eszközöket nem értik, amit fentebb írtam nem értik, és erőltetik, hogy a sima papírt bizony ők ismerik, és ám bizony az tökéletes, nem értik, hogy mi azzal önmagában a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!