Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti menyasszonynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti menyasszonynak illik hosszú, csipkés ruhát felvenni?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok és augusztusban lesz az esküvőnk. Még nincs meg a ruhám, de lassan szeretnék beszerezni.

Szerintetek 30 felett illik még a hosszú, fehér, csipkés ruha? Vagy legyen szolidabb?

Ugyanolyan alakom van, mint 25 évesen. Magas és vékony vagyok. Csak...mégis.

2022. ápr. 2. 08:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Amint látod ma már vannak rövid, dekoltált, kivágott, akár az egész hátat szabadon hagyó ruhák is, nemcsak habosak. Mindenki megtaláljaba saját stílusához valót. Elég bunkó és tájékozatlan aki a menyasszonyi ruháról egyből a habos hercegnős meg szűzies ruhákra asszociál. 2022 van drágáim.
2022. ápr. 2. 20:11
 22/32 anonim ***** válasza:

Attól én még irhatok a hercegnosrol drágám?

Ja 2022? Masfele ruha is van,? Nem mondod...

2022. ápr. 2. 20:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Már miért ne?
2022. ápr. 2. 20:31
 24/32 anonim ***** válasza:

Ezek a ruhák vagy hosszuak vagy habos és hosszú vagy átlátszó

Talán 2 ami egyik sem de csak 50 kiloig hordható

Én 52 kg de ezek közül 45 évesen egyiket sem

2022. ápr. 2. 20:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Vannak az univerzumban más menyasszonyi ruhák is, nemcsak ezek, ezek csak egy másik perspektívát mutatnak a kérdezőnek és a válaszolóknak, akik eddig azt hitték, hogy esküvői ruha csak szűz 16 éves disneyhercegnőknek készül.

De hát te meg azt hiszed hogy csak 40 alatti modelleknek készült ez a pár darab ruha...Jó, kitágítom a te látókörödet is:

[link]

2022. ápr. 2. 22:57
 26/32 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves tőled

Megvan a ruhám

Se nem átlátszó se nem földig erő

2022. ápr. 3. 07:33
 27/32 anonim ***** válasza:

És honnan veszed hogy egy menasszonyi ruha csak átlátszó és földig érő lehet?

Tudattágítás 2.0.

[link]

2022. ápr. 3. 08:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Meg se tudom halalni hogy képzel

Ülnék itt a falusi konyhában és blikket olvasnék aztán csoda ha nem vagyok oly tájékozott mint te

Örök halam! Magamtól sose találtam őket a neten

2022. ápr. 3. 11:27
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem EZEKET kell megtalalni a neten drága. Úgy beszéltek mintha csak 2-3 menyasszonyi ruha lenne a világon.Nem EZEKET akartam megmutatni, csak perspektívát akartam adni, hogy vannak mimdenféle stílusú menyasszonyi ruhák, nem kell mackónadrágba esküdni, mert nem vagy 20 éves hercegnő. Linkeltem "felnőttesebb" szexi ruhákat hogy léteznek olyanok is, erre jött, hogy ezek 50 kgseknek valók és földig érnek. Linkeltem rövideket és mollettekre valót, errebírod hogy megtalálod EZEKET. Bármilyet lehet keresni, de aki bunkó az mehet az esküvőjére irodai kosztümben meg framerben is felőlem.
2022. ápr. 3. 11:42
 30/32 anonim ***** válasza:

Még jó hogy nem te vagy bunkó

Erőszakos

És tudalekos

Dehogy

Köszönöm Még egyszer bár már van ruhám

2022. ápr. 3. 12:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!