Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti menyasszonynak illik hosszú, csipkés ruhát felvenni?
35 éves vagyok és augusztusban lesz az esküvőnk. Még nincs meg a ruhám, de lassan szeretnék beszerezni.
Szerintetek 30 felett illik még a hosszú, fehér, csipkés ruha? Vagy legyen szolidabb?
Ugyanolyan alakom van, mint 25 évesen. Magas és vékony vagyok. Csak...mégis.
#10: egyáltalán nem tahosag másba menni. Van, aki rosszul van a giccses menyasszonyi ruháktol és nem érzi a stílusához passzolónak.
Én sem fogok hagyományos menyasszonyi ruhát felvenni, mert szerintem egy nevetséges jelmez
A helyedben én felvennem Már ha neked alapból tetszik persze
Én 45 és én is esküvőre készülök de én már valami térdig érő ekru elegáns ruhában fogok Nekem szerintem már nem passzol a hercegnős ruha Te még nyugodtan
Kérdező, most őszintén, 25 évesen még szűz voltál?
Ha tippelnem kell, legkésőbb 20 évesen elvesztetted.
Most se vagy kevésbé ártatlan mint akkor. Nyugodtan vedd fel a csipkés ruhát.
Azt vedd föl amiben a legjobban érzed magad! A szüzesség szimbolizálasa pedig már rég nem ervényes, hisz mar a 20 éves szűz is ritka, az meg hogy valaki hazasságig egyáltalán ne, az meg főleg ritka.
Akik szerint gáz a hercegnős ruha, vannak egész szolídan elegáns menyasszonyi ruhák.
Pl.ha ezt végiglapozzátok kiderül hogy mivel modern világban élünk, a modern menyasszonyi ruhák távolállnak a szüziestől meg a hercegnős, van amelyik kifejezetten merész,mondhatni ribis. De továbbra is alkalomhoz illőek. Mivel ilyen széles választék van,én fenntartom hogy aki nem esküvői ruhában jelenik meg az esküvőjén az egy bumburnyák.
A hercegnost a hosszú habos ruhára értettem
Engedelmeddel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!