Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem már a többedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem már a többedik alkalommal ül be kávézni egy másik anyukával és a gyerekekkel, amíg én dolgozom. Ez jogosan bánt, vagy túlspilázom?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 10:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

Nekem sok férfi barátom van jobban ki jövök velük mint nőkel.

Fejem próbált 1x-2x azzal szórakozni hogy mikor jót beszélgetem barátokkal meg viccelödtunk haza hívott

Le állítottam .

Semmire ne kezdj hisztizni .

2022. ápr. 1. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
A kiegészítő hozzászólásod alapján túlspilázod. De ettől még van probléma, az, hogy ebben a fontos dologban egyelőre nem tudtok megegyezni. Szóval először is nyugodj le, a férjeddel minden oké, úgy értem nem modt keres épp új partnert. Utána pedig, ha egyedül nem tudjátok megoldani, keressetek fel egy párterapeutát. Megéri a pénzt. Ha megmarad a töréspont, akkor a következő nagyobb nézeteltérésnél feljön és egyesült erővel hatnak majd. Ami még fontos, hogy tudatosuljon benne, hogy kávézgatva mindenki kedvesebbnek tűnik, mint 10 év után egy random morcos hétfő reggel.
2022. ápr. 1. 14:20
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

22. Vannak durván extrovertált nők és férfiak is, akik ok nélkül kedvesek vagy barátkoznak. Nem a kedves mosolyért a morcos helyett hanem csak mert. Nekik a társaság a lételemük. Lehet fiatal, öreg, férfi, nő, szép vagy csúnya. Mindegy, csak ember legyen.

Írtam egy hsz-t az előző oldalon, hogy az én férjem is ilyen…

Itt inkább az a kérdés hogy a kérdezőben miért merült fel egyből hogy majd megcsalják? Írta más, hogy az önbizalmán kellene dolgozni. Hát szerintem is.

2022. ápr. 1. 14:38
 24/28 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy az én önbizalmamon kell csak dolgozni? Lehet rajta, az biztos, nem tagadom. Azokban az üzenetekben azonban gyönyörű írások is voltak, az egyik akkor íródott, amikor az első babát vártam. Tehát az én férjem nem érzelemmentes teljesen, de ő váltig állítja, hogy ő másképpen működik, mint az átlag és neki ezek az érzelmi visszacsatolások fontosak mástól is. Amikor megismertem nem volt ilyen. Természetesen egy fórum keretein belül nem lehet mindent leírni, nagyon hosszú lenne. Kb most az a helyzet, hogy vagy elfogadom, hogy ő ilyen, vagy akkor az ő elmondása szerint szenvedésre ítélem. Testi kapcsolata nem volt mással és azt ő is elfogadta, hogy ha lesz, akkor vége a házasságnak a részemről.

Én tényleg el tudom fogadni, ha valakit mindez nem zavar. Nekem ezek nagyon fájnak. Ha férfi lennék és ilyen lennék, én úgy csinálnám, hogy a másik ebből semmit ne vegyen észre.

2022. ápr. 1. 15:36
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt komplexebb a gond es ahogy latom nem egyszeri ez az eset. Ez csak kiragadott szitu egy myre nyulo problemanak. Nekem ez nem ferne bele, rendszeres irkalasok mas nokkel stb. csak mert neki kellenek ezek a visszajelzesek. Szerintem amugyis rosszabb az erzelmi megcsalas, mint a testi. Hat de kinek hogy, ha te ezt ek tudos fogadni...de szerintem belul szenvedsz....
2022. ápr. 1. 15:46
 26/28 anonim ***** válasza:
50%
Mindegy is, a kávézás felnőtt program, nem az hogy összefutnak a jatszoteren a gyerekek miatt. Vagy akkor uljon be minden heten mas anyukakkal kavezni. Nalunk is vannak ferfiak, akik a gyerekkel vannak a fagyizoban, jatszon es dumalnak az anyukakkal. De olyan nincs, hogy egy bizonyos apuka egy bizonyos anyukaval jarkal mindig mindenhova. Az mar kb flortoles.
2022. ápr. 1. 16:04
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye már te is érzed, hogy így teljesen más a szituáció mint amit a kérdésben írtál…?
2022. ápr. 1. 17:29
 28/28 anonim ***** válasza:
27%

Egyszerűen kérdező úgy csüri csavarja mondandóját hogy végén ő legyen jó .

Pedig lehet semmire féltékeny .

2022. ápr. 2. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!