Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem már a többedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem már a többedik alkalommal ül be kávézni egy másik anyukával és a gyerekekkel, amíg én dolgozom. Ez jogosan bánt, vagy túlspilázom?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 10:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Nekem anno 20 éve amikor apukám

ezt csinálta a nevelőanyám mellett, abból majdnem új pótmami lett.

Persze nem minden férfi egyforma.

2022. ápr. 1. 11:01
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Azért nem mindegy mik a körülmények.

Pl ő van otthon a gyerekkel te pedig dolgozol? Vagy alapból te vagy otthon ő pedig a munka melletti apa-gyerek időt ezzel tölti hogy más anyukával kávézgat.

Mert ha az előbbi, akkor szerintem belefér, lehet hiányzik neki a felnőtt társaság.

Az se mindegy hogy tudtad meg, véletlenül rájöttél vagy ő maga mesélte.

Egyébként nekem is bökné a csőröm.

2022. ápr. 1. 11:03
 3/28 A kérdező kommentje:

Mindketten dolgozunk, csak aznap hosszúztam. Ő mesélte el, aztán kiakadt, hogy mégis mit féltékenykedek, ne akarjam korlátozni már mindenben, semmi olyan nem történik köztük.

Nekem ennek ellenére rosszul esett nagyon …

2022. ápr. 1. 11:06
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, azért ha elmesélte akkor nem venném a szívemre. Apám nem verte nagy dobra :D
2022. ápr. 1. 11:23
 5/28 anonim válasza:
55%

Férfi es nö közt NINCS barátság, ott valaki előbb utóbb mindig többet akar...

Nekem se tetszene a dolog, mondjuk én csendben kivárnék, nem balhéznék

2022. ápr. 1. 11:23
 6/28 anonim ***** válasza:
82%
Attòl függ milyen szemèlyisèg a fèrjed. Az enyèm elèg antiszoc, règen állandòan mentünk stb, de ő nemhogy anyukákkal, de pasikkal sem kávèzik, inkább èn pezsgetem a barátokkal is a kapcsolatot, èn szervezem a programokat, amiben olykor partner, nèha meg nem. Namármost, ha TÖBBSZÖR is előfordulna, hogy kávèzgat más nővel elèggè furcsálnám, beszèlgetni persze, szokott, melòban is vannak nők, be is számol mindig mi volt, volt, hogy többen is kávèztak az automatánál, de ebben a formában nagyon furcsálnám. Èn meg viszont nagyon nyitott, barátkozòs vagyok, szeretem a társaságot, de ha elhìvna egy apuka kávèzni valszeg kedvesen visszautasìtanám. Az más helyzet, ha pl a játszòn mind a 2 kezèben vagy egy kávè ès elbeszèlgetsz. Helyzet ès ember függő minden!
2022. ápr. 1. 11:27
 7/28 A kérdező kommentje:
Nekem eszembe nem jutna másik apukával beüldögélni valahova, kivéve ha már ezer éve összejárunk velük és valamiért egyszer úgy jön ki a lépés. De lehet, hogy mostantól változtatok ezen a szokásomon és természetesen nem apukákkal, akinek családja van….
2022. ápr. 1. 11:28
 8/28 anonim ***** válasza:
74%

Ha ő mesélte el, akkor holtbiztos, hogy nem akar megcsalni vele.

És még a gyerekek is ott vannak. Semmi okod féltékenykedni.

Mindig ugyanazzal a nővel ül be kávézni?

A nő egyébként párkapcsolatban él vagy egyedülálló (ha mindig ugyanaz)?

Sokkal többre mentél volna, ha érdeklődve, kedvesen (TELJESEN ÉL NÉLKÜL!!!) megkérdezted volna, miről beszélgettek. Könnyen lehet, hogy a gyerekekről, iskoláról, tanárokról, melyik gyereknek mi megy jól és mi nehezen. Tehát arról, amiről te is beszélgettél volna hasonló esetben egy másik anyukával.

2022. ápr. 1. 11:29
 9/28 A kérdező kommentje:
6, az enyém elég nyitott alkat és sajnos iszonyúan naiv a nőkkel kapcsolatban….
2022. ápr. 1. 11:30
 10/28 anonim ***** válasza:
81%
Akkor valszeg ő nem lát bele többet, ha ilyen tìpus. Vannak ilyen pasik, hogy a jeleket sem èrzèkelik, olyan barátkozòsak. Itt már csak az a kèrdès, hogy a nő hogy viszonyul hozzá...De nem valami megszokott ez a szitu, azèrt lègy rèsen...
2022. ápr. 1. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!