Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem már a többedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem már a többedik alkalommal ül be kávézni egy másik anyukával és a gyerekekkel, amíg én dolgozom. Ez jogosan bánt, vagy túlspilázom?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 10:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

9. Az enyém is nagyon barátságos, nyitott, rengeteg nő ismerőse, barátja van. Én ismerem annyira, hogy tudom a szex egy másik nővel nem érne többet a családnál, annál az életnél amit közösen kiépítettünk.

Te hogy ismerted meg a férjed? Feleúgna mindent?

2022. ápr. 1. 11:37
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem egy növel van ugyabban az irodában és tuti lejárnak együtt kávézni, szerintem ez semmit nem jelent. Mondjuk nekem nem mondja, hogy kávéznak, de gondolom előfordul. Ha meg akar csalni, meg fog, bárkivel, nem tudsz rá hatni, ha nem ezzel a nővel, akkor fog másikat, de ha nem akar megcsalni akkor biztosan nem fog.
2022. ápr. 1. 11:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én már dolgoztam ilyen helyen. És nem egy ilyen volt hogy más apuka anyuka járt össze a gyerekek meg addig rohangáltak. Néha ha mindenki megjelent találgattunk ugyan hogy ki-kivel is lehet de amúgy menj a férjeddel és nézd meg magadnak ezt a nőt. Ha férjed naiv is te azért látni fogod hogy mi a helyzet.
2022. ápr. 1. 11:48
 14/28 anonim ***** válasza:
63%

Nekem gyanús lenne, főleg, ha kiakadt, és "ne akard már korlátozni". De az a része megnyugtató, hogy legalább magától elmesélte.

Hát, nekem sem esne jól. Esetleg felvetném, hogy ha már más anyukával kávézgat, akkor legközelebb engem is hívjon már meg.

Megkérdezném, hogy fordítva is teljesen oké lennék-e a dolog, ha te más apukakkal kávézgatnál.

Az meg más tészta, hogy le se tojja, hogy neked ez hogy esik...

2022. ápr. 1. 11:49
 15/28 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta, hogy neki a család a legfontosabb, és én is nyugodtan menjek kávézni mással, amíg a határokat be tudom tartani. Ebben úgy néz ki nem egyforma az értékrendünk. Amúgy valóban látszólag nem érdekli, hogy ki vagyok miatta bukva. Nem tudja elviselni, ha korlátozzák a szabadságában. Legszívesebben nyitva hagynám az ajtót, hogy szabadon távozhat bármikor. A két kisgyerek és a közös életünk a gond, amit nagy munkával építettünk fel. Amúgy ezt a témát leszámítva jó a kapcsolatunk. Más nőknek is írogat, tudok mindenről. Azt mondta ez neki fontos, de sosem tenne olyat, ami túlmegy azon a határon. Mert mi vagyunk az elsők neki.
2022. ápr. 1. 11:57
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

15-re:

Vagyis jóval nyitottabb ember, mint te, semmi egyéb.

Te viszont önbizalomhiányos vagy.

Egyébként a szabadságvágy inkább jellemző a férfiakra. És az is, hogy rosszul viselik, ha ebben korlátozni akarják őket. Ha te csupán emiatt már elküldenéd magadtól, akkor nagy zűr van a fejedben. Vigyázz, mert ezzel a viselkedéssel te vadítod el magadtól. Nem kell ahhoz másik nő, hogy valakinek elege legyen a gyanúsítgatásokból, cseszegetésből és elmeneküljön a házasságából.

2022. ápr. 1. 12:12
 17/28 anonim ***** válasza:
55%
Szegény, levegőt azért vehet, amikor ő szeretne?
2022. ápr. 1. 12:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Kiknek ìrogat? Vannak nő barátai?
2022. ápr. 1. 12:13
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha viszont ezzel kezded, hogy a fèrjed ilyen ès te tudsz is ròla, hogy irkálgat más női baráttal ès neki ez fontos, ő ilyen szemèlyisèg akkor ez nem egy új keletű dolog kellene hogy legyen. Gondolom az elejètől fogva megmondta, te meg elfogadtad. Akkor ezek után nem kirìvò egy kávèzgatás. Azèrt mondtam, minden szemèlyisèg,s helyzet függő is!
2022. ápr. 1. 12:15
 20/28 anonim ***** válasza:
12%
Hát, ha ez nem a 150cm 80kg tipusu anyuka volt, akkor aggodnek.
2022. ápr. 1. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!