Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek olyan sráccal akinek csak 8 általánosa van?
Figyelt kérdés
#asdfgasdfgsd
2022. márc. 30. 20:12
51/56 anonim válasza:
#36 azért baj, mert a legtöbben nem akarnak egy műveletlen tuskóval járni. Pláne nem egy olyannal aki szerint az irodalom az irodalomórákig terjed.
52/56 anonim válasza:
"mégis jobban tisztelem őket, mint akármelyik egyetemistát."
Mint AKÁRMELYIKET? :D Itt rontottad el, innen nyilvánvaló már, hogy trollkodsz.
53/56 anonim válasza:
"#38 köszi, VÉGRE valaki értelmesen válaszol a kérdésemre, ment a zöld"
Oh, tehát az nem értelmes, aki a kérdésre nemmel válaszol, elvégre az miért is lehetne normális válasz, hogy képzeli, hogy nem ért egyet a kérdezővel, és egy vélemény kikérő kérdés alatt elmondja, hogy mit gondol??
54/56 anonim válasza:
Nekem csak az rontja a kedvemet, hogy iszonyatos arcoskodás megy a felsőfokú végzettség meg a diploma körül. Amikor a szülő kijelenti, hogy az Ő gyereke diplomás kell legyen. Bármilyen áron! Meg egy példa: Ismerősöm 20+ éve szabó-varró, aztán egy nadrág kiszabásával kapcsolatban véleménykülönbség alakult ki közte és egy diplomás között. Aztán iskolázottabb emberünk /érvek hiányában/ teljesen kikelt magából, hogy mit képzel magáról ez a tanulatlan senki, méghogy jobban akarja tudni mint Ő! Neki diplomája van! - Nekem érettségi + szakma van. Egyszer jelentkeztem egy helyre amit pont így hirdettek meg. A hölgy kijelentette, ha akarom felvesznek de itt mindenkinek diplomája van! Ha ettől nem érezném ott rosszul magam... Természetesen nem oda mentem dolgozni. Lassan csak két réteg lez a táradalomba a diplomás meg akinek nincs. Sajnos sokszor tapasztalom az ezzel való kérkedést, a másik ember lenézését. A "isten vagyok" mentalitást. Pedig előfordulhat, hogy egy kevésbé iskolázott ember is értékes. "Péter" üzemben dolgozik de mindent meg tud csinálni a házban az udvaron. Sosem kell szakembert hívni a családnak. Sokak szemében Ő egy senki. Engem elszomorít ez a jelenség.
55/56 anonim válasza:
Utolsó: ez annyira már nem jellemző.
56/56 anonim válasza:
#54 senki nem mondta, hogy diploma kell. De egy érettségi vagy szakma legyen már. Általánossal kb semmit nem lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!