Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok, összejönnétek olyan fiúval aki nem sportol es hobbija sincs?
Ha videójátékra van idő, akkor sportolni is lesz idő... :D
Én gimiben ingáztam a suliba (45 perc oda, ugyanennyi vissza), mégis jártam sportolni, és a tanulás is jól ment. Ez gyenge kifogás.
Szerintem kicsit rontja az esélyeid: nem lesz közös téma, a lány azt fogja hinni, hogy full unalmas vagy.
Mindazonáltal, ha a személyiséged rendben van, nem vagy igénytélen állat, akkor biztos lesz olyan lány, aki Téged szeretne.
De nagyon ajánlom, hogy keress valami hobbit, sokkal jobb ugy élni! Vegyél egy gördeszkát, járj el bicajozni, horgászni. Vegyél pár könyvet, barkácsolj valamit a kertben, vagy nézz valami olcsóbb robogót, csinálj egy kismotoros jogsit! 😁
Már van hobbija, nem kell ajánlngatni. A videójátékozás is egy hobbi. Egy gamer csajnak akár még imponáló is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!