Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok gáz ha egy 14 éves lánnyal összejönnék?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy nem gáz, ha van köztünk 2 év? Idősebb korban már nem zavaró, de ilyen fiatalon az nem sok?2017. márc. 19. 15:55
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha nem akarod még egy jó darabig megfektetni (kb. 2 év) akkor teljesen oké.
3/8 A kérdező kommentje:
Miért, ha megakarom fektetni az úgy gáz?😂
2017. márc. 19. 16:06
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.. De az már igen ,hogy feltetted ezt a kérdést... Ha megvan szikra akkor nem tök mind1 hány év korkülönbség van (ezalatt nem azt értem ,hogy egy 14 éves lány járjon egy 25-30 éves férfivel) De ne mértem a kérdést ,ha gáz lenne a 2 év korkülönbség akkor szakítanál a csajjal vagy mi ? "-"
E
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt!
2017. márc. 19. 18:37
7/8 anonim válasza:
Annyiban az hogy 14 évesen szüzességet elveszteni elég gáz. Persze ha szerelmes az úgy inkább oké ,de rettentő korai.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ez az elsődleges dolog!
Köszönöm a válaszokat.👌😳
2017. márc. 19. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!