Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha kvázifelnőttként (25)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kvázifelnőttként (25) összejönnék/összejárnék egy tini lánnyal, a többi hasonló korú fiatal mit gondolna rólam, ill. az egészről?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Tiniként egy 25 éves párom van, nálunk szép lassan mindenki elfogadta, de amúgy meg, ne foglalkozz másokkal! Légy boldog, annyi a lényeg!
2015. júl. 29. 22:21
 2/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond csak azzal törődj, hogy te boldog lehess. :)
2015. júl. 29. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Idővel elfogadnának. Am ne foglalkozz mások véleményével!
2015. júl. 29. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
2015. júl. 29. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

18 éves vagyok és eddig csak huszonéves barátaim voltak, nem azért mert azoknál próbálkozom, hanem azoknak keltem fel az érdeklődését, és egyik családjában sem volt ilyen gond hogy ne fogadtak volna el, talán 1nél, de ő meg mondta a szüleinek hogy ez az ő dolga és ő dönti el kivel van és ha engem szeret akkor velem van.

Ne aggódj, csak határozottan!

2015. júl. 29. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 18/f-ként azt gondolom, hogy a saját korosztályodban nem találsz magadnak barátnőt, a fiatalabbakat meg könnyebb bekeríteni.

Én csak válaszoltam a kérdésre, ne feledjétek...

2015. júl. 29. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben 3-16 éves vagy, akkor fura. 17-től felfelé teljesen elfogadható.
2015. júl. 30. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én párom valamivel idősebb is nálad. :D Nálunk elfogadták az ismerősök meg a család is mindkét oldalról. Leginkább a korombeli fiúk szoktak ezen kiakadni, amikor egy tini lány idősebb pasival jár, mivel így nekik mindig eggyel kevesebb marad akire hajthatnak. A lányra pedig mondják, hogy ribizli akkor is ha nem az, csak nem ismerik. :D Ezen kívül sok felnőtt sem nézi jó szemmel az ilyesmit, többen megmondták nekem, hogy a szüleim helyében biztos nem engednék. Nem a kora miatt vagyok a párommal és nem is azért, hogy ezzel "menő" legyek. Nálunk így alakult, barátságból lett párkapcsolat. A korkülönbség ha néha érződik is, minimálisan. Én komolyabb gondolkodású vagyok a korosztályomnál, ő meg a sajátjánál "éretlenebb", nem rossz értelemben. :D Én is csak azt tudom neked mondani, hogy ne foglalkozz mások véleményével. Nyilván elég változatosan vélekednek a hasonló kapcsolatokról az emberek. A nagy korkülönbségnek megvannak a hátrányai, elismerem, de ugyanakkor az előnyei is. Na meg azért húzz legalább egy 16 év feletti minimális határt. :D 17/L
2015. júl. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!