Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják a férfiak, hogy nőként minden sokkal egyszerűbb?

Figyelt kérdés

Főként párkapcsolat, társkeresés, vagy akár szexkapcsolat terén. Csak a kifejezetten szép nőknek könnyebb, akikből azért nincs olyan nagyon sok. Az átlagos nőkre maximum társkeresőkön nagy a kereslet, ahol sok a legalja "söpredék" férfi, és mondanom se kell, hogy a többség nem komoly és tisztességes szándékkal közeledik. Egy ronda nőnek pedig még a ronda férfiaknál is nehezebb a helyzete. Nincs annál nagyobb csapás egy nő számára, ha csúnyának születik és nem tudja megélni a nőiességét.

Tényleg kíváncsi vagyok, ki mit gondol a témáról, mert szerintem borzalmasan el van túlozva manapság a "punci" jelentősége, amikor igazából egy átlagos nőt egyáltalán nem juttat olyan előnyökhöz, mint ahogy azt a közbeszéd tartja.

2022. márc. 29. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

A szomszéd fűje mindig zöldebb.

Na meg sok férfinak elég lenne, ha valaki le akarna vele feküdni. Tény, szexre egy kevésbé szép nőnek is sok kérője akad, de sokat érek vele, ha én többet várok egy kapcsolattól, mint testiséget. :D

2022. márc. 29. 15:00
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Vannak híres csunya nők is, akikért omlanak a ferfiak.

Es ismerek csunya ferfiakat akik simán csajoznak ossze vissza.

Ezt a nőt nezd

[link]

2022. márc. 29. 15:00
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Akikkel ismerkedek/ ismerkedtem legalább a fele megmutatta, hogy egy nap hány pasi irkál rá.
2022. márc. 29. 15:02
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Mitől szép, mitől csúnya egy nő?

Szerintem aki normálisan karban tartja a testét, az némi odafigyeléssel lehet annyira szép, hogy a férfiak észre vegyék.

Vagyis ne legyen elhízva, legyen ápolt haja, ne legyen durván pattanásos vagy egyéb feltűnő bőrhiba ne legyen rajta. Ne legyen szőrös a lába vagy az arca.

Azzal egyetértek, hogyha valakinek mondjuk egy fél arcát beborító májfoltja van, az nagy csapás. De az férfiként is az lenne (társkeresés szempontjából).

2022. márc. 29. 15:13
 5/21 A kérdező kommentje:
#4, azért vannak olyan adottságok, amiken nem (vagy csak komoly pénzek árán) lehet változtatni. Egy nagy orr például teljesen el tud rontani egy bájosabb arcot is, vagy egy kis mell is rögtön egy csomót levon egy nő vonzerejéből, és nem mindenki származik olyan családból, hogy érettségire plasztikai műtétet kap. Különféle testalkatokról nem is beszélve. Nem hiszem, hogy egy téglalap alakú nőre, akinek ráadásul az arca sem szép, nagy lenne a kereslet, bármilyen ápolt és igényes. Itt úgy írnak az emberek a "relatív szépségről", mintha nem járnának utcára.
2022. márc. 29. 15:18
 6/21 anonim ***** válasza:
64%

Vigyázz kedves kérdező! A feszegetett téma még a végén túl életszagú lesz... És kérlek ne általánosíts. Én pl sohasem állítottam azt, hogy a nőknek könnyebb lenne a dolguk. Ugyan annak az egésznek vagyunk a két oldala.

29/F

2022. márc. 29. 15:25
 7/21 anonim ***** válasza:
12%

18-30 kozott konnyebb, aztan utana jon nekik a feketeleves :)

37F incel

2022. márc. 29. 15:29
 8/21 Laylah ***** válasza:
37%
Mindig annak az egyszerűbb, a könnyebb, amilyennek nem születünk. Legalábbis a kérdésben említett felfogással élőknek. Ha férfi vagy, nőként könnyebb, ha nő, akkor férfiként, ha gazdag, akkor középosztálybeliként, ha szegény, akkor gazdagként, stb. Röviden irigységnek hívják. A negatív oldalakat bezzeg egyik sem nézi, csak azt, hogy nehogy a másiknak egy fél centi előnye is legyen vele szemben.
2022. márc. 29. 15:31
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Mert csak annyit látnak, hogy mindig akad, aki éppen megdugna.
2022. márc. 29. 15:40
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Nem csak a szexről van szó, hanem hogy a nőnek semmit nem kell tenni egy kapcsolat kialakulásáért, csak várni. Így könnyen gúnyolódnak a férfiak próbálkozásain. Olyan ez, mint amikor az elhízott pacák focimeccset néz a fotelban ülve, pizzával, meg sörrel a kezében és ordítva osztja az észt, hogy mit kéne csinálni. Ő a pálya feléig se tudna futni, mert kifulladna, de azért azt jobban tudja, hogy másoknak mit kéne csinálni.
2022. márc. 29. 15:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!