Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre normális pasit találjak?

Tiszteletben tartom a véleményed, bár nekem más az álláspontom
Szerintem az emberek sok mindenre vevők, csak tudni kell hatni rájuk.
Nézd meg a kormányok vezetőt, milyen szónoklatokat tudnak tartani, emberek milliói hisznek nekik.
A csajozás is ezen a síkon fut.
A csajozóz pasiknak karizmatikus kisugárzuk, jó retorikai készségük van, hatni tudnak az emberekre. Tehát tulajdonképpen jó kommunikátorok.

Évek óta komoly kapcsolatot keresek. Még fent vagyok 1-2 társkeresőn, de már nem igazán hiszem hogy ott fogok megtalálni a párom. Az ok, a sehova nem vezető beszélgetések. Még mikor szemmel láthatóan is megvan az összhang, sokat írunk egymásnak, akkor is eltűnnek a nők egy idő után. Még egy randiig sem lehet eljutni. Pedig szerintem a mai világban elég jó lehetőség lenne az online ismerkedés, ha a férfiak és a nők is megfelelően használnák.
Magamból kiindulva élőben egy ismeretlen nőhöz nem mennék oda. Még ha rám mosolyog is, nem lehet tudni hogy házas e, vagy szingli.
Meg egyébként sincs jó dumám amivel levehetnék a lábáról bárkit is.

"Még ha rám mosolyog is, nem lehet tudni hogy házas e, vagy szingli."
Ezt a rizikót be kell vállalni, 22-es. Mondom ezt sorstársadként. Én is áttértem a netes társkeresésről az élő leszólításokra. Bulihelyen már le-le szólítok, de az utcán / boltban stb helyen leszólításokhoz még kevés az önbizalmam, de azokat is muszáj lesz bevállalni. Még mindig jobb, mint neten levelezni, ott úgyse olvassák el a levéldömpinget, amit kapnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!