Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre normális pasit találjak?

Figyelt kérdés
Le szedtem hebe hóba 2 tarskereso appot. 30-40 közötti pasik többsége nem az estem,aki viszont igen ok csak alkalmi, futó kapcsolatot keresnek. Én nem! Kozmetikus vagyok így ráadásul még nehezebben kerülök pasik közé. Teljesen el vagyok keseredve. Sportoltam jó alakom van, nem vagyok rút, de az, utcán se jönnek oda ismerkedni mint anno. Boltba van, hogy néz szemkontaktus megvolt, kivételesen helyes is de ahogy fizetett ennyi volt :/. Egyszerűen már nem tudom mit csinálok rosszul vagy mit csináljak teljesen tanácstalan vagyok. N29
2022. márc. 27. 20:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos hogy megváltoztak a társkeresési szokások!

Nőktől nem várják el a kezdeményezést, de nem is olyan megalázó várni ,mint pofára esni ha nem jössz be a csajnak!

2022. márc. 27. 21:33
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes egyébként, hogyha egy pasi ír ki hasonló kérdést, fél perc alatt minimum 3 nő ráugrik, hogy simán lehet csajt találni, csak ő egy lúzer pasi. Most meg nem gyűlnek ezek az illetők... :O
2022. márc. 27. 21:33
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

"Az a helyzet, hogy a nők csak mondjak, hogy normális pasit akarnak, de nem kell nekik."

De kell.

Sok hülyével találkoztam, de az első normális barátom mellett meg is állapodtam. Mindig is egy normálisra vágytam, csak ki kellett túrni a sz.arkupac alól.

2022. márc. 27. 21:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

12.

A férfi dolga az ismerkedés (ennek hiányában ő egy lúzer) a nő dolga meg az, hogy várja a sült galambot.

Jaj, várjatok! ez most rohadtul szexista megszólalás volt részemről. Gyorsan vissza is vonom a fenti kilejentést. Szóval: Bárki ismerkedhet, hiszen nincsenek kőbe vésett szabályok. A nő ugyanúgy odamehet egy férfihez, ha tetszik, mint fordítva.

2022. márc. 27. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ezidáig mennyien írtak rád?
2022. márc. 27. 21:38
 16/23 anonim ***** válasza:

12

Az oldalon a férfi részről "hasonló kérdés" általában úgy szokott kinézni, hogy rögtön benne van, hogy a nők felszínesek/pénzéhesek/buták/ócska lotyók/csak börtöntöltelékekhez/"chadekhez"/gyíkszemű/lapátállú pasikhoz tudnak vonzódni, ésatöbbi + ezek tetszőleges kombinációi. Ilyen kérdésre nem fogok kedvesen reagálni.

Ez a kérdés pedig nem tartalmaz fröcsögést, csak panaszkodik, hogy a 30-40 köröli pasik többsége nem jön be, akik meg igen, azok általában laza kapcsolatot akarnak. Ez gyűlölködési szintben meg sem közelíti az átlag "hol vannak a normális nők" kérdéseket.

Természetesen tisztelet a kivételnek, és ha egy nem ír olyasmi dolgokat, amiket említettem fentebb, akkor nem lúzerezem le, hanem próbálok segíteni.

2022. márc. 27. 21:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Purple Pill, tévedésben vagy.

Lehetséges felszedni egy nőt az utcáról. A vérprofi nőcsábászok, aki művészi szinten űzik az ipart meg tudják azt csinálni, felszednek egy valahaonnan az utcáról, és nem sokkal később már szexelnek a nőkkel, mert azok ledobják a bugyit nekik.

Én jelenleg nem vagyok vérprofi, de én is megcsináltam azt, hogy spontán módon utcán/villamosmegállóban szólítottam meg nőt, aki nem utasított el, hanem adott elérhetőséget, aztán találkoztunk később is.

Volt egy fiatal óvónő, aki például munka után jött el a találkozóra.

Persze nyilván a pasik többsége nem tud felszednek egy csajt sem az utcáról, de ettől függetlenül ez lehetséges.

2022. márc. 27. 21:59
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

“Volt egy fiatal óvónő, aki például munka után jött el a találkozóra.“

Ha úgy szedted fel hogy beöltöztél gyereknek és belógtál az óvodába akkor legenda vagy.

2022. márc. 27. 22:03
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Odamentem hozzá beszélgetni a villamosmegállóban, mert volt egy kérdésem, és mivel akadt közös téma, leültünk beszélgetni.

Aztán elkísertem még egy darabig, és elérhetőséget cseréltünk. Valamelyik nap aztán ráírtam, hogy lejönne-e találkozni velem, és akkor volt az, hogy munka után találkoztunk.

De ő csak az egyik nő.

Volt olyan, aki 5 perc beszélgetés már mégajándékozott az elérhetőségével.

Azzal a plázában találkoztam később, oda hivtam.

Ezek az eredmények persze semmi a profikhoz képest. Van olyan pasi, aki egy szórakozóhelyről több nőt szedett fel, a csajok meg felmentek hozzá szexelni. De ez már a mesteri szint.

2022. márc. 27. 22:10
 20/23 anonim ***** válasza:
17# Én egy általános magatartásról beszéltem, nem arról, hogy "fel lehet-e nőt szedni utcáról". Igazából nem is tudom, mi a félreértésünk tárgya. Nem akarom elvitatni a tapasztalataidat, nyilván lehetséges utcán ismerkedni, én csupán annyit állítottam, hogy sokan erre nem vevők.
2022. márc. 28. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!