Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? "beszélgetünk" (chatelünk) és akkor minimum 30 percenként válaszol, de van hogy órák múlva. Kezd már idegesíteni... Így nem lehet normálisan társalogni.
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:48
1/22 anonim válasza:
Valszeg mos főz takarit kozben.most a chat miatt megáll az élet meg a föld?
2/22 anonim válasza:
Mert egyszerre több partnerrel megy a chat, és nem te vagy az elsőszámú.
3/22 anonim válasza:
Nem ér rá, elfoglalt vagy csak szimplán nem érdekled annyira, hogy rögtön válaszoljon.:/
4/22 anonim válasza:
Kinek van ideje egész nap folyamatosan chatelni??? Általában az emberek dolgoznak, házi munkát végeznek, főznek, esznek, esetleg barátokkal is találkoznak/beszélgetnek, sportolnak, egyéb hobbikat űznek. Sosem értettem azokat az embereket, akiknél az “ismerkedésből” áll az élet, és le se bírnak szakadni a telefonjukról.
5/22 anonim válasza:
mert nem igazán érdekled,nem esik le?:D
6/22 A kérdező kommentje:
Nem is lenne ezzel gond, ha nem érdekelném, de akkor mi a francnak ír rám és kezdeményez beszélgetést?
2021. febr. 10. 22:27
7/22 anonim válasza:
Nem mindenkinek van ideje egész nap a telefont nyomni. Ha én órák múlva válaszolok, az már nagy szó, akkor érdekel az illető. Akkor is, ha én írok rá, hogy mizu. Érdekel mi van vele, de nincs időm a telefon előtt ülni és várni mikor válaszolnak. Sőt, mi több, az sem szokott tetszeni, ha valaki 1 percen belül válaszol, mert azt gondolom nincs élete.
8/22 anonim válasza:
Mert "melegen tart". Ha kiesik az első/második/harmadik/sokadig jelölt, akkor jöhetsz te.
9/22 anonim válasza:
Te jó ég... Én is beszélgetek valakivel és kapaszkodj meg, van hogy 3-4 óráig nem írunk, de ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Foglald le magad valamivel és legyen életed, mert ez így nagyon gáz, csak elüldözöd szerencsétlent..
10/22 anonim válasza:
A kettes pontosan rávilágított a dolgokra.
Azért ír rád, hogy ne veszítse el teljesen az érdeklődésedet, majd mikor úgy gondolja, előhuzhasson a kalapból.
Ő nem gondolja ezt komolyan veled, és ezt te is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!