Mikor láttatok utoljára tizenévest, huszonévest utcán, buszon, kávézóban úgy hogy nem nyomkodta vagy csak bámulta de minimum tapogatta volna a telefonját vagy éppen nem beszélgetett azon?
Sokszor, szinte mindig. Köztük magamat is értem.
Általában csak azok az emberek nyomkodják gyakran a telefonjukat, akik ép a párjukkal beszélgetnek, ami szerintem teljesen érthető. (Legalábbis én ezt figyeltem meg.) Én csak zenét szoktam hallgatni, de azt is MP4 lejátszón..
Utoljára? Rendszeresen látok ilyen fiatalokat.
Attól még hogy egyesek teljesen rá vannak kattanva a telefonjukra, még nem lesz mindenki ilyen. Még csak nem is a többségről van szó.
Minden nap rendszeresen. Én csak a suliszünetekben veszem elő a telefont, ha épp megyek valahova akkor meg fülhallgatóval hallgatok zenét :D
Nem új dolog amúgy, ha nem becsukott szemmel mész az utcán akkor biztos fogsz látni ilyen embereket. A tizenéveseken meg lehet hüledezni, megbotránkozni. Én már rég túlléptem ezen, van ilyen és kész. Tenni nem igazán tudsz ellene, csak el kell fogadni. Sőt, pár év múlva még ennél is durvább lesz, sajnos.
lol Ideillő tablet reklám.
Mindennap látok ilyen embereket folyamatosan. Túl van dramatizálva ez az egész sírás a gonosz technológia körül.
Minden nap egy általános suli mellett jövök el busszal, sok gyerek száll fel és egymással beszélgetnek, nevetnek.
Miközben én telefonozok :D
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!