Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? "beszélgetünk" (chatelünk) és akkor minimum 30 percenként válaszol, de van hogy órák múlva. Kezd már idegesíteni... Így nem lehet normálisan társalogni.
Hagyjuk már ezeket a megmagyarázásokat, hogy így nem ér rá meg úgy.
Aki akar beszélgetni a másikkal az visszaírkál hamar, ha meg tényleg fontos dolga van azt megírja.
Hagyjuk már, hogy minden ilyenbe azt látjuk bele, hogy közben másokkal dumál.
Az embereknek van élete, a chat egy kötetlen beszélgetési mód amit ebbe az életbe be lehet illeszteni az üres helyekre, ebből kifolyólag én nem is tekintem igazi beszélgetésnek.
Ha mélyen akarsz diskurálni fontos témákról és azonnali választ szeretnél, akkor javaslom a személyes beszélgetést pl videochaten.
A chates irogatás egyszerűen nem tudja helyettesíteni a tényleges ismerkedést, ezt kéne már felfogni. Nem erre való. Minimális kapcsolattartásra való, addig is amíg nem tudtok rendesen beszélgetni.
11 engem az is irritàl elég kemenyen mikor mamám felhiv de pisilni sem tudok elmenni mert ha leteszem akkor biztos nem szeretem
Azert ennél legyen már vki intelligensebb kicsivel..
Amúgy én pl.azt sem értem, hogy miről lehet non-stop beszélgetni?
Miért nem lehet a másiknak teret hagyni? Mondom, mi tényleg van, hogy 3-4 óráig se beszélünk, ő is programon van, én is, de utána megbeszéljük kinek milyen napja volt, stb.. Nem kell folyton a másik seggében lenni. Engem pl. zavar, hogyha társaságban vagyok és pittyeg a telefonom, illetlenség azzal szemben is, akivel vagyok. Aki meg nem bír ki pár órát "nélkülem", én attól elköszönnék, mert köszönöm, attól, hogy van egy srác aki érdekel, még van életem, családom ,barátaim, munkám, hobbim.
Én azt gondolom, hogy ez változó helyzet.
Ha tényleg látom hogy a pasi valóban dolgozik, nem ér rá, elfoglalt, stb... Akkor teljes mértékben megértem ha csak egyszer válaszol egy nap mondjuk,
ha épp ismerkedek vele.
De ha viszont azt látom, hogy a pasi nagyon is ráér, például egész nap csak posztol Facebookon, online van, minden Vackot megoszt, netalántán még azt is látom ha másokkal kommentel, viszont engem ignorál, azaz les*zar, és
hébe-hóba válaszol valamit, akkor tudom hogy nem az a helyzet hogy nem a neten éli az életét... Átvert.
Igazad van, egyébként kérdező, így nem lehet egyszerűen normálisan társalogni valakivel illetve ismerkedni, hogy mondjuk 20 percet nem beszélsz vele folyamatosan hanem állandóan várni és várni kell valamire.
Én pont most dobtam egy ilyen sunyi pasit. Nem tiltottam le, de szépen lassan leépíteni fogom hogy ne sértődjön meg.
A hátam mögött másik nővel írkált kommentekben, én még napokig vártam a válaszra...
Erre kitöröltem az ismerőseim közül. Most ő van felháborodva, még képernyő képeket küldött hogy én hogy hogy letöröltem?
Mivel nem akarok vele összeveszni még egy két napig játszom vele ezt a napi 2-3 szavas üzenetváltást utána kész, leépítem szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!