Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? Férf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Férfiak miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Észrevettem a barátom böngeszési előzményeibe, hogy több közösségi oldalon is folyamatosan nézegeti az exét akivel már vagy 10 éve nincsenek eggyütt.

Fáj mert úgy érzem engem sose fog úgy szeretni mint őt hiába mondja, hogy csak engem szeret.

2021. aug. 11. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Mert nem engedte el a nőt.

Gondolom vele szakítottak és ő nem akarta.

2021. aug. 11. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

En is van h megnézem

A képeit

Es jóba is vagyunk

Az előzményeihez meg semmi közöd meg a telefonjaba se illik kutakodni

Nőlj fel

Egy jó tanács

31/N

2021. aug. 11. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Az exem szakított velem, mégis ő az aki még mindig nem engedett el🙄

Közös ismerősöktől hallom, hogy sokszor beszél rólam, meg folyamatosan nézeget mindenhol, illetve a közös képeink is még mindig kint vannak neki, szóval szerintem nem minden esetben számít, hogy melyik fél szakított.

2021. aug. 11. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Kis kontrollmániás... . Mik vagytok ti?
2021. aug. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!