Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl vagy jól sejtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jól sejtem?

Figyelt kérdés

Adott egy srác, aki nagyon tetszik nekem, sőt bőven túl vagyok a tetszésen, folyamatosan rá gondolok, a lelkemben van. Azt gondolom kölcsönös, nagyon is, de pár napja ehangzott egy oldat ami megütötte a fülemet és kiábrándultnak érzem magam.

Nincs köztünk semmi, csak közeledünk.

Egyik férfi megjegyzett egy ilyen szokásos szex poént. Erre megszolalt ő hogy az a hülye, aki kihagyja a lehetőséget nem?

Engem ez iszonyúan szíven ütött, komolyabb férfinek gondoltam ebből nekem az jön le, hogy qurjuk végig az összes nőt, ha van lehetőség.

Jól értem vagy túl agyaltam? Nagyon rosszul esik, elment tőle a kedvem.

2022. márc. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
70%

Igaza van 49-nek, ne haragudj..

Engem nőként kiborítasz ezzel a túlagyalással, leírtam egy rövid összefoglalást a 26-os kommentemben, hány sebből vérzik az agymenséed..

"nagyon is kocka gondolkodású. "

-REngeteg kocka haverom és ismerősöm van, de amit te itt leművelsz, az nekik is sok! Nem kicsit agyalsz túl egy egyszerű mondatot, ami táraságban hangzott el, és fogalmad sincs a srácról.

Ember, ráadásul nem össze vissza dugogatott, 10 éves(kapcsolata) volt azt írod.

Szerintem engedd el, hagy békén, attól hogy valaki kocka gondolkodású, még nem fogja tolerálni neked a hlyeségeidet, hogy minden szavát elemzed és értetlenkedj, bizalamtlankodj ártatlan poénkodásokon, mert elkezded az agyadban gyártani magadnak "vajon ezt így értett? Vagy úgy? Akkor ő mstbiztos nem is ylen"

Fő kiphaszoltam ne haragudj, nőként fel ment bennem a pumpa az 5 oldalas kommentszekción. :D

hagyd békén a kocka srácot, talál majd épeszű csajt maga mellé , aki megismerés UTÁN fog majd véleményt alkotni róla, és nem előre a saját fejében, egy mondat alapján..

Viszont elárulom a kocka pasik között elég sokat mozgok, ez a mondat nem is annyira necces, mint amit te gondolod.. Sok IT-s, meg kocka haverom volt, ennél durvább viccelődések mennek a szinglik között. ;) Pasis poénok, nagyzolások, legtöbb esetben csak a szájuk jár..

Tisztán látszik, hogy nincs sok tapasztalatod a pasikkal. A viselkedéseddel 2 perc alatt kikészítenéd őket.

Részemről is vége, én nemfoglak győzködni, hogy változtass a gondolkodásmódodon, mert ez is gáz, amit te csinálsz. Ezt még muszáj volt leírnom.

2022. márc. 27. 13:29
 52/63 A kérdező kommentje:
Olvasd már vissza a kommentelőket , a többsége a véleményemet osztja, akir mindenki hülye rajtad kívül?
2022. márc. 27. 15:21
 53/63 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, szerintem inkább te olvasd vissza a kommentszekciót, a válaszolók kb. fele értett veled egyet. Szóval inkább gondolkodj el magadon, mert így egy folyamatos görcsölés lesz az életed.
2022. márc. 27. 16:33
 54/63 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van, de azt gondolom, valahol nekem is. Nem vagyok egy görcsös jellem, de párszor megégettem magam és óvatos próbálok lenni
2022. márc. 27. 16:36
 55/63 anonim ***** válasza:
70%

Én csak azt nem értem kedves kérdező, hogy minek írsz ki egy kérdést "én reagálom túl vagy jól sejtem" címmel, ha utána nem tudod elfogadni, hogy kapsz ilyen-olyan véleményt?

Persze hogy nem mindenki veled ért egyet, hiszen másképpen látjuk a dolgokat, mégis leszólod aki nem melletted áll

2022. márc. 27. 16:43
 56/63 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem le szóltam, reagáltam rá. A kettő nem ugyanaz.
2022. márc. 27. 16:55
 57/63 anonim ***** válasza:
84%
Az lehet hogy te reagálni szerettél volna, de a megvalósítás inkább leszólásként jött le ;)
2022. márc. 27. 17:09
 58/63 A kérdező kommentje:
Sorry, nem az volt a cél.
2022. márc. 27. 17:44
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az 51, de látom mások is egyet értenek velem is. ;)))

Válaszolva is: a legtöbb ember véleménye mindig helyes? Ez nevezik nyáj effektusnak.

Egyébként meg igen, valószínűleg helyesebb megközelítést javasoltam, minthogy a te ismeretlenül idehányt pár sorodból, amiből csak a te oldaladat ismerjük és az necces.. Abból kellene itt a gyiken véleményt formálni.. nonszensz.

Az én válaszom objektíven is közelebb áll valósághoz, csak azért, mert nm ugrok a srác ellen pár mondatodból, főleg, hogy enyszén szólva ellentétes az eddigi viselkedésével, másrészt sehol nem azt írtam, hogy "a srác márpedig 100% normális", hanem azt, hogy "előbb ismerd meg, és utána formálj véleményt, mert ebből még bármi lehet".

Elnézésedet kérem, hogy gondolkozok és nem böfögöm be amit hallani akarsz, ne adj isten leírom, hogy nálad vannak gondok fejben, mert súlyos önbizalomhiányban szenvedsz.. ÉS nem, nem érdekel hány ember szaladt bele abba amit írtál és bólogat neked, hogy "biztos igazad van".

Nevetséges.

2022. márc. 27. 19:21
 60/63 anonim ***** válasza:
70%

"Olvasd már vissza a kommentelőket , a többsége a véleményemet osztja"

- Ezt meg úgy hívják, hogy kognitív disszonancia. Nagyon ügyesen csak arra a nézőpontra fókuszálsz, és csak magadat akarod itt igazolni..

Komolyan menj el pszichológushoz, akár besértődsz a válaszomon, akár nem.

2022. márc. 27. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!