Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves nő teherbe tud e esni?
2 napja lefeküdtem egy 44 éves nővel, nem húztam gumit.
Azt mondta nem kell. Azóta nem beszéltünk, hétfőn fogunk talizni
28 éves srác vagyok, sajnos nem teljesen vagyok tisztában a női test működésével, sok bnőm nem volt :(
Félek nagyon ezt megkérdezni, mert nem akarom, hogy butának higyjen.
Hogyan kell az ilyesmiket megbeszélni?
Ha csak biológia apát szeretne akkor keresett vna nálam egy jobb jelöltet... kövér vagyok, asztmás, nincsen senkim, nincsenek barátaim, családom.
Hónapok óta ismerem, ha teherbe esett akkor is újra lefeküdnék Vele, mert szeretem és jó volt a szex is.
Ha terhes lett akkor össze költözünk és felneveljük a gyereket.
Mindenki azt ragozza hogy a 28 éves kérdező mekkora gyík, de lehet hogy a 44 éves nőnek több esze van. Ha ő azt mondja hogy nem kell, akkor lehet hogy ő tisztában van a saját testével, például azzal, hogy esetleg már nem menstruál. Esetleg más állapot miatt (már) nem lehet gyereke. Vagy fog.gátlót szed! Ki tudja.
Lehetőségként az is ott van, hogy így akar teherbe esni (titokban), de erre nem adok sok esélyt, mert ebben a korban veszélyesebb gyereket vállalni (sokkal nagyobb eséllyel beteg, koraszülött, stb.), és ezt a nők általában tudják.
Kérdező, egyszerűen kérdezd meg hogy termékeny-e még..
Megbeszltük, hogy szed tabit, azért nem kellett a gumi, hogy nekem jobb legyen.
Lesz még alkalom :)
Születőben egy párkapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!