Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves nő teherbe tud e esni?
Figyelt kérdés
2 napja lefeküdtem egy 44 éves nővel, nem húztam gumit.
Azt mondta nem kell. Azóta nem beszéltünk, hétfőn fogunk talizni
28 éves srác vagyok, sajnos nem teljesen vagyok tisztában a női test működésével, sok bnőm nem volt :(
Félek nagyon ezt megkérdezni, mert nem akarom, hogy butának higyjen.
Hogyan kell az ilyesmiket megbeszélni?
2022. márc. 26. 15:06
3/30 anonim válasza:
Jó nagy balek vagy. Készülj a gyerektartás fizetésére... 44 évesen valaki teherbe tud esni valaki nem, nem lehet tudni előre. Az viszont nagyon gáz hogy 28 éves vagy és semmit nem tudsz a nőkről.
5/30 anonim válasza:
Már azért nehezen.Kevés az esély rá,de megtörténhet.
6/30 anonim válasza:
Akik lepontoztak azoknak fogalmuk sincs arról,hogy mennyire nehéz 40 felett teherbe esni.
7/30 anonim válasza:
Nehéz de nem nem lehetetlen. Egész konkrétan ezt hogyan gondoltad? 28 évesen fogalmad sincs róla, hogy ha nem védekezel, abból gyerek is lehet?
8/30 anonim válasza:
Ha még menstruál, akkor teherbe is tud esni. kb 50-52 éves korban marad el...
9/30 anonim válasza:
44 és 47 éves kora között 4 abortuszt fizettem. Utólag most azt gondolom, talán az utolsó kettő már kamu volt, a pénz kellett neki, de az első és a második tuti volt, ott voltam a kórházban. Megszakítással védekeztem, de azt hittem, 64 évesen már nem kell izgulnom.
10/30 anonim válasza:
1. igen, természetesen lehet terhes
2. ha ilyet mond, hogy nem kell, akkor nagyon is kell a gumi
3. imádkozz, hogy nem kaptál el semmit tőle. 3 hét múlva menjél szűrővizsgálatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!