Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves nő teherbe tud e esni?
2 napja lefeküdtem egy 44 éves nővel, nem húztam gumit.
Azt mondta nem kell. Azóta nem beszéltünk, hétfőn fogunk talizni
28 éves srác vagyok, sajnos nem teljesen vagyok tisztában a női test működésével, sok bnőm nem volt :(
Félek nagyon ezt megkérdezni, mert nem akarom, hogy butának higyjen.
Hogyan kell az ilyesmiket megbeszélni?
De miért?
Am. is szeretnék gyereket, miért kihasználás?
Legyünk jóindulatúak, volt már ilyen korkülönbség a történelemben, és a nő szedhet tablettát. Nem írja a kérdező, de higgyük el, hogy nem egy szexmunkásról beszél, nem kell nemibetegségtől tartania. Értjük, hogy a kérdező a kapcsolatait tekintve "nehéz sorsú", a nőről semmit sem tudunk.
Kérdező, a legjobb, ha őszinte vagy, és nem aggódsz attól, mit gondol rólad a partnered. Hidd el, jól látja, hogy nincs tapasztalatod, nem ezért van veled. Egyszerűen kérdezd meg, hogy nem aggódik-e a terhesség miatt, mert te egy kicsit igen. Ezt senki nem veheti rossznéven. 28 évesen természetes, ha családra, gyermekre vágysz, és mint több válaszoló írta, ez messze nem lehetetlen, egyáltalán nem a 44 éven múlik, hogy úgy lesz-e. Sokkal inkább azon, hogy az emberi kapcsolat milyen közöttetek. A kérdésed alapján ennek még nemigen lehet aktualitása, nyilván nem ismeritek egymást eléggé. De azt is értsd meg, hogy bajba is kerülhetsz, ha ez a nő csak gyereket szeretne, és annak biológiai apát. Ezt nem tudhatjuk, de ilyen dolgok is megestek már. Tudd, hogy ilyenkor az anya nem is mondhat le a gyermektartásról, azt behajtják rajtad. Remélem, nem ez a helyzet, de te ismered (?) őt, erre is kellhet gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!