Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 44 éves nő teherbe tud e esni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 éves nő teherbe tud e esni?

Figyelt kérdés

2 napja lefeküdtem egy 44 éves nővel, nem húztam gumit.

Azt mondta nem kell. Azóta nem beszéltünk, hétfőn fogunk talizni

28 éves srác vagyok, sajnos nem teljesen vagyok tisztában a női test működésével, sok bnőm nem volt :(

Félek nagyon ezt megkérdezni, mert nem akarom, hogy butának higyjen.

Hogyan kell az ilyesmiket megbeszélni?

2022. márc. 26. 15:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. És nagyon gáz ilyen értelmi szinten lenni ennyi idősen. Ha nem tudsz vezetni, nem ismered a táblákat, szabályokat, akkor nem ülsz volán mögé. A szexet is így kéne kezelni
2022. márc. 26. 16:31
 12/30 anonim ***** válasza:
60%
A legtöbb nőnek 30 éves kora körül kezd fokozatosan csökkenni a termékenysége, és addig tud szülni amíg menstruál. Ha beüt a menopauza, akkor már nincs reprodukciós képesség(jellemzően 45-55 között, de sok függ a génektől,hormonoktól és az életmódtól).
2022. márc. 26. 16:33
 13/30 anonim ***** válasza:
11%
Én gumi nélkül csak 50 feletti nőkkel merek lenni
2022. márc. 26. 16:37
 14/30 A kérdező kommentje:
Benne is mentem el. :/
2022. márc. 26. 17:56
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálok, eszes vagy. Ez a nő pedig okos volt és kihasználta a naivitásod.
2022. márc. 26. 18:00
 16/30 A kérdező kommentje:

De miért?

Am. is szeretnék gyereket, miért kihasználás?

2022. márc. 26. 18:02
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
Alig ismered de már gyereket akarsz tőle. Édes istenem
2022. márc. 26. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 44 múlt. 1 hónapja szült.
2022. márc. 26. 19:37
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Attól nem tartasz hogy ösdzeszedsz valamit?
2022. márc. 26. 19:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Legyünk jóindulatúak, volt már ilyen korkülönbség a történelemben, és a nő szedhet tablettát. Nem írja a kérdező, de higgyük el, hogy nem egy szexmunkásról beszél, nem kell nemibetegségtől tartania. Értjük, hogy a kérdező a kapcsolatait tekintve "nehéz sorsú", a nőről semmit sem tudunk.

Kérdező, a legjobb, ha őszinte vagy, és nem aggódsz attól, mit gondol rólad a partnered. Hidd el, jól látja, hogy nincs tapasztalatod, nem ezért van veled. Egyszerűen kérdezd meg, hogy nem aggódik-e a terhesség miatt, mert te egy kicsit igen. Ezt senki nem veheti rossznéven. 28 évesen természetes, ha családra, gyermekre vágysz, és mint több válaszoló írta, ez messze nem lehetetlen, egyáltalán nem a 44 éven múlik, hogy úgy lesz-e. Sokkal inkább azon, hogy az emberi kapcsolat milyen közöttetek. A kérdésed alapján ennek még nemigen lehet aktualitása, nyilván nem ismeritek egymást eléggé. De azt is értsd meg, hogy bajba is kerülhetsz, ha ez a nő csak gyereket szeretne, és annak biológiai apát. Ezt nem tudhatjuk, de ilyen dolgok is megestek már. Tudd, hogy ilyenkor az anya nem is mondhat le a gyermektartásról, azt behajtják rajtad. Remélem, nem ez a helyzet, de te ismered (?) őt, erre is kellhet gondolni.

2022. márc. 26. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!