Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy teherbe estem? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
Január 20-án feküdtem le barátommal, viszont aktus közben kiszakadt a gumi. Nem élvezett belém, viszont előváladék kerülhetett belém.
Aztmondta nem lesz semmi gond ebből, de nagyon be vagyok stresszelve.
Most van január 28, nagyon fáj a hasam, görcsölni kezdett tegnap és barna folyásom van. Menstruáciomnak pedig február 14-én kéne megjönnie.
Aggódom nagyon hogy ez terhesség jele e
2022. jan. 28. 10:37
2/9 anonim válasza:
Ha terhesség jele lenne az még nem jönne elő ennyi idő után. Tesztet viszont 10 nap után már tudsz csinálni. De elég kicsi az esélye hogy terhes vagy.
3/9 anonim válasza:
Ennyi idő után nem szokott probléma lenni. Nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes legyél. Viszont nyugodtan csinálj egy extra érzékeny tesztet a 10. naptól. Ha viszont nem terhes vagy, de gondok vannak a ciklusoddal, akkor keresd fel a nőgyógyászodat. Ő tud segíteni.
4/9 anonim válasza:
Csak a közvetlen munkatársi környezetemből tudok 5 fiatal párt akik évek óta próbálkoznak a gyerekcsinálással. Értsd: a csávó hetente többször teleengedi az asszonyt évek óta mégsem jön a gyerek. Teljesen egészséges pároknál is ritka hogy azonnal, első próbálkozásra sikerül a mutatvány. A te csávód még csak beléd sem engedte. Esetedben a reális esély a teherbeesésre nagyon kicsi. Nem nulla, de nagyon balszerencsésnek kell lenned hogy ennyitől fel legyél csinálva.
5/9 anonim válasza:
A barnázást, hasi görcsöket ezer dolog okozhatja, az un. beágyazódási vérzés NEM 8 nap után jelentkezik. Minimális a kockázat, de ha ennyire aggódsz akkor vegyél egy tesztet és az aktus után 3 héttel csináld meg, majd rá egy hétre kontrollteszt. Innen a távolból sajna nem tudunk okosabbak lenni mi sem.
6/9 anonim válasza:
Orvoshoz kérj idöpontot mindenképpen.
7/9 anonim válasza:
Aztmondják hogy egy-egy ilyen ciklus zavar az életed során normálisnak mondható mert a hormonjaink változnak,DE ha folyamatosan késik,nem jön meg,teljesen összevissza van..az viszont nem jó.
Barnázás is nagyon ritkán megesik a beágyazódás miatt.Ha nagyon aggódsz,csinálj korai tesztet.
9/9 anonim válasza:
Én terhes lettem pont egy ilyen akciótól, csak ott nem volt gumi csak előváladék. Bár tény hogy több hónap megszakításos módszer után lettem csak terhes, viszont napi 5-6 szex mindig volt. Szóval valakinek elsőre összejön valakinek meg sehogy. Általában mindkét esetben balszerencséről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!