Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egyedül beül valahova, várhatóan le fogják szólítani?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha nem olyan csinos? Mennyire lehet így ismerkedni élőben?2022. márc. 26. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, leszólíthatják
Nem, manapság inkább online ismerkednek az emberek
14 szavazat
1/4 anonim válasza:
Igen, nőt sokkal nagyobb eséllyel szólítanak le, mint férfit, ugyanis a nők nagyon ritka, hogy kezdeményeznének.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az nagyban függ attól, hogy hova ülsz be és hogy viselkedsz.
Egyetem alatt ültem be kávézókba tanulni, nem nagyon szólítottak le.
3/4 Laylah válasza:
A "leszólíthatják" és a "várhatóan le fogják szólítani" az nagyon nem ugyanaz a kategória. Igen, leszólíthatják, de nem, nem nagyobb a valószínűsége annak, hogy meg is teszik mint annak, hogy nem.
4/4 anonim válasza:
Előfordulhat, de azt azért nem jelenteném ki, hogy várhatóan le fogják. Mondjuk ez rajtad is múlik. Ha beülsz valahova egyedül, de passzív vagy és csak telefonozol, olvasol, szóval fel se nézel, akkor elég kicsi rá az esély. Ha valakinek megtetszel, persze előfordulhat, de azért nem ez a várható. Viszont ha nyitott vagy, szemezel azzal, aki tetszik és mosolyogsz rá, úgy máris sokkal jobbak lennének az esélyeid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!