Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A háborúról beszéltünk majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A háborúról beszéltünk majd megbántott mert meghalna a kutyám? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

A mai brüsszeli találkozó miatt beszéltünk a háborúról. Mondtam neki ha kitörne a 3.vh akkor először is el kéne altatnom a kutyám. (Látta rajtam hogy szomorúan mondtam.) Erre megkérdezte: Te komolyan a kutyád miatt aggódnál amikor vh lenne?

Nagyon megbántott. Jó emberrel vagyok együtt vagy jogos hogy rosszul érint?

2022. márc. 24. 13:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Dehogy kell. Olyan kutyát akartam amelyik támad az idegenre.
2022. márc. 24. 13:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Es neveltel belole egy olyan kutyát akit nem lehet emberek koze vinni inkabb el kell altatni.

Kar hogy a kutyatartast nem kotik jogsihoz

2022. márc. 24. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Fura az egész beszélgetés. Nem lenne kisebb gondom is nagyobb az állatomnál amúgy (macskám van). Nyilván aggódnék a férjemét, magamért, a szülemiért. De az állatokért is. És amíg megoldható, vele menekülnék ha kéne. Jelenleg megoldható, most sokkal kevésbé szigorúan ki lehet vinni Ukrajnából a házikedvenceket. Vagy az aggódás egy véges dolog, ha az emberekért aggódom, akkor nem jut elég a macskának?
2022. márc. 24. 14:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan kutyát akartam amelyik támad az idegenre."

És a párodon kéred számon az empátiát?

2022. márc. 24. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Anyám azt mondta anno, hogyha nagyon ínséges idők lennének, ő megenné a macskát is. Én ezt már túlzásnak gondolom, de persze ki tudja, az éhség nagy úr.

Minden ostrom és csata idején előfordult ilyen, nagyszüleim még átélték, amikor ürge, varjú, és a háziállatok is elfogyasztásra kerültek, de Budapest és Berlin ostromából vannak olyan hírek is, hogy a friss emberi holttesteket is megették.

2022. márc. 24. 15:03
 16/19 nemaRendőrség ***** válasza:
32%

Az a baj a házi állatokkal a háború idején, hogy eleszik a kaját.

Azokat kell azonnal leölni és megenni, még van rajtuk hús és nem ették meg az összes fehérjedús tápot

2022. márc. 24. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy Ukrán csajt, szépen elvitte vitte magával

kutyáját búvóhelyekre is, Lengyelországba mentek. Nyilván egy nagy testű kutyával körülményesebb,de egy kisebbet simán lehet mozdítani bárhová.

2022. márc. 24. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
16-os, szerintem meg téged kéne azonnal leölni. Az ilyen férgeket le tudnám köpni.
2022. márc. 25. 00:30
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

Mert 18 szerinted fontosabb hogy a kutya éljen, minthogy a gyereked mondjuk? Vagy a párod?

Úgy érzem egy háború ritkítaná rendesen a népet, mert a prioritások nagyon sok embernél szörnyen megváltoztak, a túlélési ösztön teljes hiányáról nem is beszélve.

2022. márc. 25. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!