Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A háborúról beszéltünk majd megbántott mert meghalna a kutyám? Túlreagálom?
A mai brüsszeli találkozó miatt beszéltünk a háborúról. Mondtam neki ha kitörne a 3.vh akkor először is el kéne altatnom a kutyám. (Látta rajtam hogy szomorúan mondtam.) Erre megkérdezte: Te komolyan a kutyád miatt aggódnál amikor vh lenne?
Nagyon megbántott. Jó emberrel vagyok együtt vagy jogos hogy rosszul érint?
Es neveltel belole egy olyan kutyát akit nem lehet emberek koze vinni inkabb el kell altatni.
Kar hogy a kutyatartast nem kotik jogsihoz
"Olyan kutyát akartam amelyik támad az idegenre."
És a párodon kéred számon az empátiát?
Anyám azt mondta anno, hogyha nagyon ínséges idők lennének, ő megenné a macskát is. Én ezt már túlzásnak gondolom, de persze ki tudja, az éhség nagy úr.
Minden ostrom és csata idején előfordult ilyen, nagyszüleim még átélték, amikor ürge, varjú, és a háziállatok is elfogyasztásra kerültek, de Budapest és Berlin ostromából vannak olyan hírek is, hogy a friss emberi holttesteket is megették.
Az a baj a házi állatokkal a háború idején, hogy eleszik a kaját.
Azokat kell azonnal leölni és megenni, még van rajtuk hús és nem ették meg az összes fehérjedús tápot
Ismerek egy Ukrán csajt, szépen elvitte vitte magával
kutyáját búvóhelyekre is, Lengyelországba mentek. Nyilván egy nagy testű kutyával körülményesebb,de egy kisebbet simán lehet mozdítani bárhová.
Mert 18 szerinted fontosabb hogy a kutya éljen, minthogy a gyereked mondjuk? Vagy a párod?
Úgy érzem egy háború ritkítaná rendesen a népet, mert a prioritások nagyon sok embernél szörnyen megváltoztak, a túlélési ösztön teljes hiányáról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!