Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A háborúról beszéltünk majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A háborúról beszéltünk majd megbántott mert meghalna a kutyám? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

A mai brüsszeli találkozó miatt beszéltünk a háborúról. Mondtam neki ha kitörne a 3.vh akkor először is el kéne altatnom a kutyám. (Látta rajtam hogy szomorúan mondtam.) Erre megkérdezte: Te komolyan a kutyád miatt aggódnál amikor vh lenne?

Nagyon megbántott. Jó emberrel vagyok együtt vagy jogos hogy rosszul érint?

2022. márc. 24. 13:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem túlreagálod, a párod esetleg arra gondolhatott, hogy menekülés közben se idő, se gondolat nem lenne erre, mert az életetekért futnátok.

Egyébként miért kéne elaltatni? Beteg a kutyus?

2022. márc. 24. 13:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Láttam olyan menekültet, aki a kutyáját is menekítette magával. Nem kell elaltatni.

Gyanítom, ő arra célzott, hogy - bocs, hogy ezt mondom - nagyobb veszteség is érhet akkor, emberéletek vannak veszélyben, és azt sérelmezte, hogy nem emberek miatt aggódsz. Ami valamilyen szinten ésszerű, de...

ettől még egy tapintatlan, bunkó beszólás volt.

Hogy mennyire illetek össze, nem tudom, de akiben ennyire nincs empátia, olyannal én nem járnék.

2022. márc. 24. 13:25
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy úgy értette, hogy ha háború lesz és bombáznak, pakolni sem lesz időd, nemhogy időpontot kérni az állatorvoshoz.
2022. márc. 24. 13:26
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Normális ember az embertársaiért aggódna inkább. Pl. a párjáért, szüleiért, gyerekeiért.
2022. márc. 24. 13:29
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
En a kutyamert is ugy aggodok mint egy emberert,szerencsere senki nem fogja megmondani nekem,hogy mit erezzek/ ki irant. Nem mennek nelkule sehova. Felelosseggel tartozom erte,ha haboru van,ha nincs. Ok es a gyerekek vannak kiszolgaltatva leginkabb.
2022. márc. 24. 13:33
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem mi a problémád ezzel. Legkisebb gondod is nagyobb lenne annál, hogy elaltasd a kutyát.
2022. márc. 24. 13:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene elaltatni amúgy? Csak mert háború lenne? Rengeteg ember vissza magával az állatàt.
2022. márc. 24. 13:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már a trollt...
2022. márc. 24. 13:40
 9/19 A kérdező kommentje:

3. Nem úgy értette.

Egy agresszív, támadós bernáthegyiről beszélünk. Nem tudom sehová se vinni.

2022. márc. 24. 13:47
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Meg haboru elott kutyaiskolaba kene vinni.
2022. márc. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!