Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A háborúról beszéltünk majd megbántott mert meghalna a kutyám? Túlreagálom?
A mai brüsszeli találkozó miatt beszéltünk a háborúról. Mondtam neki ha kitörne a 3.vh akkor először is el kéne altatnom a kutyám. (Látta rajtam hogy szomorúan mondtam.) Erre megkérdezte: Te komolyan a kutyád miatt aggódnál amikor vh lenne?
Nagyon megbántott. Jó emberrel vagyok együtt vagy jogos hogy rosszul érint?
Szerintem túlreagálod, a párod esetleg arra gondolhatott, hogy menekülés közben se idő, se gondolat nem lenne erre, mert az életetekért futnátok.
Egyébként miért kéne elaltatni? Beteg a kutyus?
Láttam olyan menekültet, aki a kutyáját is menekítette magával. Nem kell elaltatni.
Gyanítom, ő arra célzott, hogy - bocs, hogy ezt mondom - nagyobb veszteség is érhet akkor, emberéletek vannak veszélyben, és azt sérelmezte, hogy nem emberek miatt aggódsz. Ami valamilyen szinten ésszerű, de...
ettől még egy tapintatlan, bunkó beszólás volt.
Hogy mennyire illetek össze, nem tudom, de akiben ennyire nincs empátia, olyannal én nem járnék.
3. Nem úgy értette.
Egy agresszív, támadós bernáthegyiről beszélünk. Nem tudom sehová se vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!