Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis cicimre mondta párom es nekem rosszul esett. Lehet túlreagálom?
Nem, ez nekem is nagyon rosszul esne (nekem is kis melleim vannak). Ha nem tetszik neki a kis mell, akkor minek van veled? Ráadásul 4 évig jó volt és most jutott eszébe? Nagyon bunkó.
Nekem eddig egy pasi tett megjegyzést a mellem méretére. Nagyon rosszul esett, de nem szóltam semmit. Utána megfogadtam, hogy sosem fogok eltűrni még egyszer ilyen megjegyzéseket.
33N
Nekem is kicsi, nagyon rosszul esett volna. Ráadásul ez elég szerencsétlen megjegyzés azon túl is, hogy egyáltalán kommentálnia kellett.
Az az igazság, hogy én szeretném megműttetni a sajátomat, de a barátom mindig azt mondta, hogy magam miatt csináljam (mert mindig azt mondtam, hogy neki szeretnék tetszeni), meg hogy nem ezen múlik, inkább pszichológushoz menjek, stb.
Na mindegy, gondolom fordított esetben ő sem örült volna egy hasonló beszólásnak. Persze lehet, hogy nem akart vele rosszat, mondjuk még mindig nem értem, hogy miért kellett a 10 éveseket felhoznia.
Szerintem nem reagálod túl, ha nekem mondta volna szex közben az biztos, hogy fejezhette volna be magának. Ez nőknek pont olyan fájó pont tud lenni, mint a pasiknak a farkuk. Nyilván akinek kisebb véletlenül se jegyzed meg neki...hát ennek fordítva is kéne működni szerintem.
Nekem eddig egyik párom se szólt be rá, sőt próbáltak kis lelket önteni belém, hogy de ez így teljesen jó.
Én ezt nem tartom hisztinek, annak ellenére, hogy sok dolgot nőként se tudok megérteni, miért kell problémázni adott dolgon.
Olyan volt, hogy futott velünk szembe egy nő(akinek elég nagy volt és ugye ugrált) párom megáll rám néz... Ez nem fáj? Én pedig visszakérdeztem hogy ezt most tőlem kérdezed? Nézz már rám... És nevettünk egy jót rajta. Ezt csak azért írtam le, hogy nyilván nem minden ilyenen kapom fel a vizet, de ez kiverte volna a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!